Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kzılar ben geldimmm. bugün erkenciyim. inşallah rahat bir gün geçireceğim. sadece bir vergi dairesinde işim var onun dışında burdayım bugün. ne var ne yok bir kaç gündür doğru dürüst bakamadım. yeni haberler varmı

oh iyi bari. senin işinde zor ya habire biyerlere koştur koştur.

erkeklerin herşeylerinde zorbalık var galiba şıpıııı benimkide ille en geç seneye diyor ben hazır olacağımı hiç düşünmüyorum.

evet canım. ben yok dedikçe olcak olcak diye konuştu sinir oldum. ben olmasın demiyorum ama gece onumu düşündün be adam. sabah bismillah 😀

191220111777.jpg

kızlar sanırım çok tembel bir anneyim daha oğluma hiç bişey almamıştık ilk bunu aldık. ama bundan sonra devamı gelecek inşallah. babası fenerli olunca oğluda oluyor mecburen.

bizde gerilim adamın istediği olduğu an biter şıpııı dün gerçi eve gititm annenlere gel dedi orda karşıladı filan erkekn kalkıp evimize gelik film izledik borçlardan filan konuştuk baya ortam ısındı zaten fırsat kolluyor.eve gelincede ekmek yokmuk 11 de acıkır gibi olduk senin şu hamurlu pişilerinden olsa dedi bi ara kalkıp 12 de hamur yaptım pişirdim kolum ağrıyordu ver göster hamuru ben yoğurayım diyor yardım berbar pişirdik iyide bi yedik ilk gece yemeğimiz🙂) eee adam enerjileride topladııı 🙂) öylee işte şıpı

iyi ya. uzun sürmemesi en güzeli. mutlu son :D:D

günaydın kzılar ben geldimmm. bugün erkenciyim. inşallah rahat bir gün geçireceğim. sadece bir vergi dairesinde işim var onun dışında burdayım bugün. ne var ne yok bir kaç gündür doğru dürüst bakamadım. yeni haberler varmı

çok beğendim akasya. güle güle giysin bıcırık.
benim bebek olursa bende doğuştan fanatik fenerli yapcam babasıda.

Kızlar ben sabahları ayılamıyorum ya bıraksalar uyucam anında. çok kötü oluyor bazen gözümü kapatıyorum uyumuş gibi oluyorum. fırlıyorum sonra uyuduğumu anlayıp.

çok beğendim akasya. güle güle giysin bıcırık.
benim bebek olursa bende doğuştan fanatik fenerli yapcam babasıda.

çok şeker şeyler var insanın aklı gidiyro ama yavaş yavaş artık. dün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı yüzünü gördük çoknet olomasada. çok güzel bir mutlulukkk. bende kocalarınızdan beter sizi kışkırtıyorum bebek için yupis

çok şeker şeyler var insanın aklı gidiyro ama yavaş yavaş artık. dün ayrıntılı ultrasyonumuz vardı yüzünü gördük çoknet olomasada. çok güzel bir mutlulukkk. bende kocalarınızdan beter sizi kışkırtıyorum bebek için yupis

Resim çekip veriyolar dimi ultrasondaki görüntüleri.
borç harç olmasa belki düşünürdüm akasya ama bu durumda düşünemiyorum önümüzü görmeden.

kızlar günaydınnn 🙂) nasılsınızzz
uykumu aldım geldim bugun çok iyiyim hamdolsun..artık 12,30 da yatmak dokunmuyo sanırım bana..
bizde dün akşam bebişten konustuk..

Geri