pineapples
Hamiş Melek
aminnn canım benim.
huzurummm canım benim rabbim bütün işlerinizi rast getirsin inş. kuzum ödeme kolaylığı nasip eylesin inş.
aminnn canım benim.
günaydın şekerler nasılsınız yatın kalkın dua edin eşinizle uyuyorsunuz şikayetlenmeyin yawww ben 4 haftadır yanlız yatıyorum aaaaaaaaa kızarım valla hepinize he
Hamilelere çünkü vermiyolar bir yıldan sonra tazminatınıhımm anladım haziranda çık diyosun evlilik tazminatını alanladım ben 😀
vardiyesi niye okadar uzun ay ay mı değişiyo pine. benimkide yarından itibaren geceye geçiyor. İki hafta kesin 🙁
kızlar günaydın bize denetime geldiler bu yuzden gelemıyorum bırazdan burayada gelırler
baldem dün yoktun bır sey mı oldu arkd. iyimi buarada merka ettk senı canm
hepinizi ösledm kısa sürede tekrar gelecegm öpüldnz
günaydın kızlar, biraz geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim.
kızlar biz pazartesi gecesi arkadaşımı kaybettik🙁(
dün haliyle işe gelmedim, gerçekten çok kötü ve zor bir gündü bizim için🙁(
mekanı cennet olsun, Inşallah Rabbim günahlarını affeder
benim eşim bağırıyo rüyasında ben korkuyorum..nolcak benim bu hallerim ya..tırsak biişi oldum..dün bulaşık yıkıyorum kapıda kapalı müzik dinliyodum..kapıyı açmış içeri girmiş tam yanımdan geçerken arkamda bişi hissettim bi baktım anneeeeeeeee nasıl korktummm seslensene dedim..duymadınmı diyo..nasıl duyim müzik dinliyodum dedimo sorun bendede var oldu bitti uykum çok hafiftir. eşiminde ağır zor kalkar 😀
evvelsi gün ben bi kabus gördüm heralde ama hatırlamıyorum. Sağa sola dönmüşüm sayıklayarak en sonunda bağırarak uyanmışım 🙂 Eşim sesime kalkmış noluyo diye 😀
Sonra bana su getirdi içtim yattım tekrar. Benimki uyuyamamış 🙂