Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

baldem süperr romantıkkkkmiş bayıldımm vala maşallah nazar değmesin hep böyle olunn kuzum

Totonu kaşı, dilini ısır, birde saçını çek son olarak.
Bütün hurafeleri tamamla hemen bakim :D:D

:D:D valla şıpıdık eğer mutasyona uğramadıysa kocam en geç yarın tartışırız:D:D

Aallah nazarlardan kourusn baldemmm..hep böyle sevsin kocişleriniz :d:d

amin canım benim, kocişlerimiz sevsin bizi bizde onları sevelim🙂

cuma günleri nedir bu enerjik halimiz anlamadım..pazartesi resmen ağzım açık salyalarım akıyo yorgunluktab...cuma yüzüm gülüyo..
tam tersi olması gerekirken..:D:D

Harbiden yaaaa.
Ben acaba ellerinde hamurmu açıyolar diye merak ettim ölçüleri ne diye.
En iyisi öle yapam :D:D
ya kızlar 1 hamuru dörde bölün
azcık sütle yağ gezdirin üzerlerine
sonra peynir koyun içine kare katlayın teflon tavada az yağda pişirin bu kadar..
patlatcem kafanıza şimdi yaaa tarifte tarif :huhe::huhe::huhe::huhe:

Şu anda 9 üyemiz bu konuya göz atıyor. (9 kayıtlı üye ve 0 misafir.)

Kızlar topikimiz olmasa, karşılaşmasak, birbirimizi bulamazsak napardık ya. Sabahlarıı bukadar enerjik olamazdım. İşe gelirken hep zorla gelirdim. Şimdi gelirken düşünüyorum otobüste kızlarla konuşuruz ederiz güzelce vakit geçer diye. Teselli ediyorum kendimi. Okadar zor gelmiyo ozaman :D:D

kesinlikle katılıyorum şıpıcımmmmm bende ot gibi işle güçle uğraşırdım yupis 1 yılı devirdik değil mi tanışalı

kuzu vereyim tarifi 6 lı hazır yufkalardan al iç malzemesi olarak lor ve maydanoz yapıyorum ben birazcıkta pul biber.6 yufkadan 24 tane gözleme çıkarman lazım🙂 yufkayı ser 4 e böl her parçaya biraz yağ ve süt karışımından fırçayla sür sonra içini dök zarf şeklinde kapat ısınmış tavada yağsız arkalı önlü pişir. piştikten sonra margarin yapabilirsin tek yüzlerine güzel oluyor. dağınık bir şekilde ufak bir tepside servis yap maydanoz domates yeşil biber ohh çayy
bak benimkiler aynı bunlardan🙂)
http://m.yollayap.com/bab/132462709553.jpg

AYYYY 10 DK DIR GÖNDER TUŞUNA BASACAM DİYE ÇATLADIM GİTMİYORR GİTMİYORRR ŞİPİİİİİİİİİ :uhu:

hele şükür bacım ya.
Ya niye gitmiyo. harbiden senin bu halin nolucak niki. herşey seni buluyo kuzum yaaaa 🙁 🙁 🙁 🙁

Günaydınn meleklerim benim 🙂

günaydın twettt

:D:D valla şıpıdık eğer mutasyona uğramadıysa kocam en geç yarın tartışırız:D:D

amin canım benim, kocişlerimiz sevsin bizi bizde onları sevelim🙂

Aman aman allah korusun. bozuşmayın.

cuma günleri nedir bu enerjik halimiz anlamadım..pazartesi resmen ağzım açık salyalarım akıyo yorgunluktab...cuma yüzüm gülüyo..
tam tersi olması gerekirken..:D:D

Hafta sonunun verdiği heycan coşku bize bu şekilde yansıyo şeker.

Geri