Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Adamın birisi bir yalan makinesi satın alarak evine götürmüş. Evin baş köşesine koymuş ve kim yalan söylerse makinenin öteceğini söylemiş. Akşam yemeğine oturmuşlar. Babası oğluna :
  • Bugün okulda neler yaptın bakalım demiş. Oğluda :
  • Herşey yolundaydı, okula gittik geldik işte demiş. Bunun üzerine makine biiiiippp diye öterek uyarmış Çocuk dayanamamış itiraf etmiş :
  • Arkadaşlarla sinemaya gittik, o yüzden okulu astım demiş. Babası sinirlenerek:
  • Ben senin yaşındayken sinema nedir bilmezdim diye bağırınca, makine yine başlamış, biiiiiiiipppp diye ötmeye. Bunun üzerine anne gülerek :
  • Al işte senin oğlun ne olacak, babasının oğlu deyince, makine başlamış ötmeye : biiiiiiippppp biiiiippppp biiiiiiiippppppp

Bir gün karadenizde bir konferans düzenlenir. Konferansa konuşmacı olarak Amerikalı ünlü bir bilim adam davet edilir. Amerikalı 1 hafta önceden gelir ve halkla kaynaşıp güzelce zaman geçirir. Amerikalı ile bizimkiler hemen hemen her konuda anlasirlar ve uyum icinde konferans biter. Ayrılık günü gelir ve bizimkiler ne yapalımda biz bu adam teşekkür edelim diye düşünmeye başlarlar. Aralarinda toplanirlar, baskan konunun onemini vurgulamak icin der ki:
  • Biz bu Turk dostu, degerli bilim adamina nasil bir hediye alalim ki bizi unutmasin? Hem kullanisli birsey olsun, hem de her baktiginda ve her eline aldiginda bizi hatırlasin?” Salonda kisa bir sessizlik olur, arka siralardan Temel elini kaldirir:
  • ”Sunnet ettirelim..!”

Nasreddin Hoca çarşamba pazarında gezintiye çıkmış. Dolaşırken birden ensesinde bir tokat hissetmiş ve kendini yerde bulmuş. Hemen kalkmış arkasına bakmış, bide ne görsün iri yarı bir adam. Nasreddin Hoca:
-Bana sen mi vurdun? Adam:
-Evet ben vurdum.. Nasreddin Hoca:
-Şakamı yaptın yoksa gerçekmi vurdun? Adam:
-Gerçek vurdum ne olacak..? Nasreddin Hoca:
-Haa… iyi öyleyse, ben şakadan hiç hoşlanmam da..!

hamarat hamaratızda şu sulu yemek kuru yemek davasını anlamadım aylardır balık yemiyoruz adamın o aklın agelmiyor acayip bi balık çekti canım ya :hungry::eller:

sen al yap canım ya balıksız hayat mı olur biz her pazar yiyoruz bazen ben evde yapıyorum bazen kayınvalidem çağırıyor orda yiyoruz geçen hafta bizdeler diye balık yemedik özledim bu pazar alırız l sende canım ye faydalı balık

Geri