şıpıdık bn goremıom acmıyor sayfayı melekler mekanı bugun kafayı yedi bizede yedirttii![]()
sitede sorun yok canım ya ben sorunsuz açıyorum heryeri
şıpıdık bn goremıom acmıyor sayfayı melekler mekanı bugun kafayı yedi bizede yedirttii![]()
Bende tam tersi hiç sevmem evimde sadece bir tane krem tüy gibi birşey var onuda annem takmış krem rengi olduğu için çıkarmadım ama başka takmam
rica ederim tatlım katıl sende ekşın olsun🙂

kızlar biz önceden başta bir kattaydık, farklı bir departmanla paylaşıyorduk kat'ı, ordan biri eşinden boşanmış
bende madem kimse yok gideyim biraz katları dolaşayım dedim
sonra neyse o kızla bizim kat'a çıktık çay içtik
eşiyle "konulu" filmler yüzünden boşanmışlar
adam sürekli o filmlerden izliyormuş cep telefonuna falan öyle kısa klipler yüklemiş
bunun sonucundada kıza o kadınlar gibi olamıyosun falan demeye başlamış sonrada iyice soğumuşlar birbirlerinden
sonrada iş boşanmaya kadar gitmiş işte
ne garip ya daha evleneli 2 sene olmuştu
kızlar biz önceden başta bir kattaydık, farklı bir departmanla paylaşıyorduk kat'ı, ordan biri eşinden boşanmış
bende madem kimse yok gideyim biraz katları dolaşayım dedim
sonra neyse o kızla bizim kat'a çıktık çay içtik
eşiyle "konulu" filmler yüzünden boşanmışlar
adam sürekli o filmlerden izliyormuş cep telefonuna falan öyle kısa klipler yüklemiş
bunun sonucundada kıza o kadınlar gibi olamıyosun falan demeye başlamış sonrada iyice soğumuşlar birbirlerinden
sonrada iş boşanmaya kadar gitmiş işte
ne garip ya daha evleneli 2 sene olmuştu
katılırım canım ama bende magnet yok ama herhangi bir obje olucaksa katılırım
gerçi onuda banko sen kazanırsın![]()
annemin narıyla katılırsam hiç şansınız yok. bendede magnet yokta bulacağım bir şekilde maksat muhabbet olsuntövbe tövbe igrenc ALLAHIM sen koru sapıklardan
ne kadar kötü ya sebebe bak kendi adam gibi adammıymış acaba sinir oldum bak şimdi
asiye yazdım bakalım ne cevap gelecekya ıyıde ımkan kısıtlı bnmde yok napıcaz nasıl katılıcaz ama evındekı bır obje yarsma olsa herkes katılabılır yanı asi duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii