Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın hepinize kızlarrrr 🙂

huzurcum evet güler yüz çok önemli valla bende elimdeen geldiğince güler yüzlü olmaya çalışıyorum sonuçta kırk yılda bir geldiler rahat etsinler istiyorum...

zaten akşam eve bi gidiyorum ohhh herşey yapılmış herşey hazır eve girince kayınvalidem hemen sen geç kızım odana uzan biraz diyo valla iyiler ya sağolsunlar 🙂

dün akşam dışarda yemek yedik sonra eve geldik bu seferde benim annemler geldiler oturduk ettik sonrada yattık 😀

bu senede kocamsız girecem ben yeni yıla kızlar ya 🙁((( yıllardır hep telde şimdide evliyiz ama yine telde gircez yani yıla hahaha

Bizde öyle yılbaşında telefonda olucaz. çalışıcak benimkide.

aferim sana kafacım ben zaten biliyorum senin güleryüzü eksik etmeyeceğini...

neden ayrı gireceksiniz canım çalışıyor mu eşin. :süpürge:

sağol canım benim 🙂

evet eşim o gece mesai yapacak 🙁 mecbur telde konuşucaz ama yinede 11e kadar beraber olucaz 🙂 sonrada o işe ben annemlere gidicem orda kalırım o gece işte böyle 🙂

kayınvalidem dün diyoki kızım ne güzel kendinize göre bi düzen oturutmuşsunuz maşallah diyo 🙂

insan herşeyin her durumun bir çözümünü buluyo yeterki ağız tadı olsun valla gerisi boş

yılbaşı için eşime kazak alacağım sağolsun evlenmeden önce aldklarımı kardeşi giydiği için isteyemiyor 4-5 kazak var değişik süeter yada içine gömlek kullanacağı bişey olsun istiyorum hediye alayım

Geri