Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

senin bardak benim koca tencere düştü aşağıda oruruyorduk deprem oldu diye yere bile yattık o kadar da ses etti kaç parçaya kulparı parçalanmış çelik tencerenin

oluyor mutlaka hem sakarlık hem nazarlık

VALLA SORMA YA BİR KOMŞU VAR KARŞIDA BEN YA BALKONDA YADA MUTFAKTA UĞRAŞIRKEN CAMDAN BERİ BENİ İZLİYOR BEN O KADININ GİNAHINI ALMAYAYIM AMA Yni her defasında bu kadarmı denk geliyor 🙂

kesinlikle nazara çok inanıyorum mutlaka kiminin güxelliğine kiminin becerisini kiminin edasına değiyor işte çeken var çekemeyen var bende çok istedim biliyoesun okutmayı ama kısmet olmayınca olmadı bir kere karar kıldım sonra bişeyler çıktı olmadı kış günüde soğukta toplanması zor eşime okutuuruyoeum arada akşam yatarken dedim eline ne mi vermem lazım aç oku bende okuyrum ama türkçe 🙁
yeni evliye çok nazar değermiş
birde değdiğini düşündüğün biri varsa üzernden bişey al yak derler ip gibi yani batıl belki ama halen yapıyoruz bazen

sahill bnm kayınvalıdemn oyle bır komşusu vr sureklı bızı ızler ama herkes karsı oyle zaten dedıkoducu cok bır akşam onun yuzunden balkona cıkmadık o derece ne manyak ınsanlar vr yahu sanene deme aman nazar erdırmesn kem goslerden korusun

ararım canım ama hastalanma sen genede bens eni iyi olduğun zamanda ararım🙂

ara canm ara istedn zaman ara ama mumkunse sakın bır gunun olsun hanı müştern falan olmasn hahaha

ya bende okutamadım ama okutamayacağım da bu gidişle.kızlar biz 5 kız kardeşiz 7 halam var eşiminde 4 teyzesi komşular falan derken evde 50 kişi oluruz abartısız kimseyide çağırmamazlık yapamam. çok kalabalık aileyiz. en iyisi kendim okuyayım. artık oğlumun 40 da okuturum.

canım sen artık bebişine okutursun zaten şuan okutman zor olur

ya kızlar bende 3 yalık evliyim 3 tane bardak 1 tane sabunluk kırıldı ya nazar mı sakarlık mı bilemedim ama bu sabah kırılan bardağa ben değmedim ben balkondaydım o nasılsa düşmüş kırılmış

tesadüfüm daha yeni evliyken benimde başıma çok geliyodu
resim çerçevesi almıştım durduğu yerde kırılmıştı
kaseye çorba dökerken kasenin dibi çıkmıştı nerdeyse elim yanıyodu
bir sürü bardak falan kırdım onları hiç saymıyorum
habire bişeyler kırılıyodu yani
eve ayetel kürsinin yazılı olduğu küçük bi kağıt almıştım engelli bir satıodu hem yardım olsun diye
kapının girişine onu sıkıştırdım sanki o zamandan beri böyle şeyler daha az oluyo gibi geliyo bana
bilmiyorum ben böyle şeylere çok inanıyorum inançla alakalı bi durum
sende dene istersen

canım sen artık bebişine okutursun zaten şuan okutman zor olur

tesadüfüm daha yeni evliyken benimde başıma çok geliyodu
resim çerçevesi almıştım durduğu yerde kırılmıştı
kaseye çorba dökerken kasenin dibi çıkmıştı nerdeyse elim yanıyodu
bir sürü bardak falan kırdım onları hiç saymıyorum
habire bişeyler kırılıyodu yani
eve ayetel kürsinin yazılı olduğu küçük bi kağıt almıştım engelli bir satıodu hem yardım olsun diye
kapının girişine onu sıkıştırdım sanki o zamandan beri böyle şeyler daha az oluyo gibi geliyo bana
bilmiyorum ben böyle şeylere çok inanıyorum inançla alakalı bi durum
sende dene istersen
dükkanda çok var canım satmaya geliyorlar dükkana alıyorum bende birini görüreyim eve mutfağıma koyayım bende. Annemin okumalı bir günü var onuda bende yapacak eve okunmuş olsun diye

Geri