Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hahaha hahaha hahaha
hiç güleceğim yoktu nedne öyle bakarlar
pazar günü eşimin dayııs gelmiş kara lahana ççorbası yapmışar değişik bişeydi ilk kez yedim yemek orunda kaldım aynı durum gelin bilmiyor oo böyle köy şeylerini yemez felan saçma sapan yorumlardnasa iki kaşık yedim mors ettim

ne alaka dımı aslnda bn sennde oyle bır tavrn oldugunu sanmıyorum ama smdı bız boyle bıras kendımıze bakıos süslüyüz ya ondan heralde🙂ben her ortama uyarm mesela köye düğüne gittim herkes bna bakıyor bn tabı kopuklu ayakkabılar falan dedm arkd.hemen bna bi yemeni getir getırdı herkes bıze uyum sagladn dedı cok muhabbet ettk bayanlarla bn oyleymdr hatta wc ye evn arka taraftakı dama gıttık hahaha cok dogal bır gundu oda

Nasiiiiiiii oluyor

butları haşlaa (ben özellkle but tercih ediom) haşlanmış suyu ayır bır kenara borcama haşlana tavukları ince ince didikle sonra tavuk suyunun içine rondoda çekilmiş ekmek içi,ceviz ekle (ne kadr ceviz olursa o kadr güsel olur) tavukların üzerine dök sonra tereyağında pul bıber ve bıber salcasını ekle biraz yaktıktan sonra üzerine dök. (ben cerkez tuuzu kullanıorum cok lezzetlı oluyor ama sen normal tuz dök yoksa canım.

bir gün bak sana demiştim yeni yıl da iki gün kalada olsun hahaha

sevindim ya valla misafirdende kurtuldun en ona sevindim aş evi gibi misafirde misafir

hadi bakalım yeni yıl sana güzel başladı darısı işsiz bekleyenelre

birgün hayırlı ugurlu olsun kuzum yeni işin umarım rahat bi yerdir..siteyede rahat rahat girersin..
kızlar hala korkudan pantolonu alamadım :D:D

Geri