Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar tatlılar şekerler ballar.
evimizi aldık bugün itibariyle tapusu eşimin üzerine geçti. kredide sorun çıkmadı.
tüm dualarınız ve süreç içinde tüm desteğiniz için binlerce kez teşekkürler. canlarım benim darısı hepinize inşallah.
öptüm hepinizi..

Çok sevindim huzur. Güle güle oturun inşallah sağlıcakla. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallahhhhhhhhhhhh

iyiyim canım şükürler olsun Rabbime
diyet topiğini unutuyorum bazen canım ama bugün uğradım okudum sabah yürüyüşünü😀

Evimizi aldık bugün itibariyle tapusu eşimin üzerine geçti. Kredide sorun çıkmadı.
Tüm dualarınız ve süreç içinde tüm desteğiniz için binlerce kez teşekkürler. Canlarım benim darısı hepinize inşallah.
öptüm hepinizi..

gözünüz aydın huzur çok sevindim
rabbim ödeme kolaylığı versin inş.
Iyi günler sağlıklı günler yaşayın

evimizi aldık bugün itibariyle tapusu eşimin üzerine geçti. kredide sorun çıkmadı.
tüm dualarınız ve süreç içinde tüm desteğiniz için binlerce kez teşekkürler. canlarım benim darısı hepinize inşallah.
öptüm hepinizi..
hadi hayırlı ugurlu olsun kuzum derin bir ohh çek artık..evinin tadını çıkar..Rabbimm güle güle oturmak nasip etsin

günaydın kızlar ruh gibi aranızdayım bugün..

dün akşam eve git her yeri temizle derken misafirler geldi ve tam 11bucukta gittiler 🙁

ama biz işe gidiyoruz ya hiç düşünen yok 🙁 öyle işte birazda bazı şeylere kızdım neyse geçti gitti

günaydın şıpıdıkcık 🙂

hoşgeldin lavinyam

günaydın kızlar ruh gibi aranızdayım bugün..

dün akşam eve git her yeri temizle derken misafirler geldi ve tam 11bucukta gittiler 🙁

ama biz işe gidiyoruz ya hiç düşünen yok 🙁 öyle işte birazda bazı şeylere kızdım neyse geçti gitti

gelen misafirler çalışmayan insanlar dimi kafa.
genelde çalışmayanlar çalışanların halini anlamıyolar.

Günaydın melekler bufün sizleri özliycem çünkü işlerm epe yoğun bugün ve yarın grsmek dileğiyle öpüyorm sizleri

bende özlicem hiç mi glemicen.
arada kaç gel

Geri