Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay kafa kimse sana kötü bişey yazmadı adeda iyilliğin üstüne iyilik yap diye kalmaları için öneride bulunduk şahsım adına
diğerlerini zaten herkes yaşıyor özellikle şıpı ve bennnnnnnnnnnnnnnnn

yanlış anlatabildiysem kuzura bakma yani neden huzursuz oldun yazılanalrdan ki

kızlar sizinle paylaştıgım şarkının sesini açtım kocişimide aradım dinlettim . arada yapıyom bunu :D:D

ay kafa kimse sana kötü bişey yazmadı adeda iyilliğin üstüne iyilik yap diye kalmaları için öneride bulunduk şahsım adına
diğerlerini zaten herkes yaşıyor özellikle şıpı ve bennnnnnnnnnnnnnnnn

yanlış anlatabildiysem kuzura bakma yani neden huzursuz oldun yazılanalrdan ki

yazılanlardan huzursuz olmadım canım...sanki hiç kaynasını istemeyen gelinmişim gibi hissettim kendimi bir anda o yüzden öyle yazdım..

kendimi tam ifade edemedim diye düşünüyorum ona üzüldüm canım

benmi kocamın yaptğı tavuk olayı şnitzelmiş saat 12 kadar çamaşır suyu döktüm sildim her yeri tavamı zaten batırdı söylednim valla bu saatte mutfak temiliyorum yarın işe gidiecem felan diye soğuk su ellerim buz kesti resmen

tavuğu haşladık düdklüde sonra ruflesi rondadan geçirdim patates cipsi yumurtaya sonra cipse batırıp kızarttı 🙂

Ya kızlar siz böyle şeyler söyleyince kendimi bi an kötü gelin pozisyonuna düşürmüş gibi oldum vede kötü hissettim açıkçası..
ben onlara çok iyi davranıyorum hatta kayınvalidemde her telefonla konuştuguna ay gelinim bize çok iyi bakıyo sağolsun diye hep beni övüyo ama ben burda tam anlatamadım heralde...yada ona yansıtmadıgım şeyleri size yansıttıgım için bölye düşündünüz bir an..

her neyse boşverin gitsin ya..bende kafaya takmıycam zaten son 1-2 gün...

huzurcum bu arada evin işi hallolmuş heralde hayırlı ugurlu olsun canım..Allah bizede nasip eder inşallah

kafa aynı şeyleri tekrar tekrar yazdın güler yüz göstermişin iyi bakmışın etmişin bunları anladık zaten. kimse sana kötü gelinsin falan filan demedi. kimse o pozisyonda görmüyodur seni emin ol. Sadece düşüncemizi söyledik. Hani madem bukadar iyi karşıladın ettin bir iki kelimede kalın biraz daha deseydin dedik. Herşey tam 4 4 lük olması açısından. Yoksa ne kayınvaliden tarafından sana bişi yapılmış ne sen yapmışın.
Ortada bişi bişi yok zaten o pozisyona düşeceğin merak etme şeker.

Ya kızlar siz böyle şeyler söyleyince kendimi bi an kötü gelin pozisyonuna düşürmüş gibi oldum vede kötü hissettim açıkçası..
ben onlara çok iyi davranıyorum hatta kayınvalidemde her telefonla konuştuguna ay gelinim bize çok iyi bakıyo sağolsun diye hep beni övüyo ama ben burda tam anlatamadım heralde...yada ona yansıtmadıgım şeyleri size yansıttıgım için bölye düşündünüz bir an..

her neyse boşverin gitsin ya..bende kafaya takmıycam zaten son 1-2 gün...

huzurcum bu arada evin işi hallolmuş heralde hayırlı ugurlu olsun canım..Allah bizede nasip eder inşallah
kafacım anlamafgın bişi var kimse sana kötü davrandın demediki..sadece keşke biraz daha kalın deseydiniz demek istedik..huzurda bunu söylüyo..

tamam kızlar şimdiii derin bir nefes çekiyorum vede herşeyi unutuyorum 😀

zaten bulaşık makinası olayından kayınvalidemin haberi bile yok sabah çıktıgımda uyuyordu :D:D

psikolojik tedavi uyguluyorum şuan kendime beyin gücüyle 😀

iyiyim ben iyiyim iyiyim iyiyim :haha:

Geri