Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Nikinin balayından döndükden sonraki yorumları,gondol meselesi,sahilin beni aydınlatma çabaları🙂
Superisinin nişan fotosu gerçekden oda aklımdan çıkmaz çok hoş olmuştu.İşde böyle durdukça aklıma geliyor.

baldemle çikletin kuaför olayı geldi kızlar aklıma
esenin düğününün ertelenmesine çok üzülmüştüm.
esenin kızçesinin yaptıkları geldi aklıma yine.
sahilin misafirlerine kızçesinin davranışı
niersin nişanlısına kocişim demesi, film izlemeleri
çikletimin manita demesi
ikranın bebişi, buluşmalarımız, ikramın bana kına cdsi hazırlaması bide yanında ev hediyesi alması (yerim ben onu)
tesadüfün yengesi, nişan tepsisi
twitimin beni aradığı gün
mornemekşemin banyosunun tadilatı
baldemimin ev alması, iş değişikliği
2497 🙂)))

daha yazmaya devam edicem kızlar aklıma geldikçe.

Bende yazıcamm bende yazıcam 🙂
Beni en çok etkileyen olay;Baldemin bebegini kaybetmesi oldu ama daha sonrasında hayallerini gerçekleştirmesine de çok çok sevindim ev almanız yeni bir iş ve beraberinde de yeni bir hayat eminim ayaklarını uzatıp kitabını okuyabilecegin kadar zamanın olucak canım benim🙂
Huzurum aynı durum senin için de geçerli yeni bir ev ve bu evde bir bebek 🙂
Sahilimm canımm benimm o sakin kişiligini yerim ben inş seninde dogalgazın baglanır da rahat edersin
Şıpıdık ve kelebek rüya gibi bir balayı geçirdiniz 🙂))
Bunun dışında 2011 benim için haziran-agustos arasında kabus gibiydi ama bitti Eylülle birlikte yeni bir işe başladım çok çok çalıştım bundan sonrada çok çalışmaya devam edecegim 🙂benim için iyi bir kariyer fırsatı olsun 🙂)yanımda olmasını istedigim insan yanımda olsun başka da bir istegim yok 🙂

canımsın benimmm Allah güzel gönlüne göre versin herşeyi.

Ben şimdi işlerime bakayım kızlar.Yine geleceğim inşallah.

Kafayla bir başımıza kalmamız,mailden iletişim halinde kalıp iki gün topiksiz kalmamız.
Sonunda sevindirici haberi alıp yine buluşmamız🙂Yine kafa ile eşlerimizin vadi tutkusu ve bizimde izlemek zorunda kalmamız.
Twettynin yaşadığı üzücü olaya rağmen sapa sağlam durması ve o zor günleri mantığını ön planda tutarak atlatması.
Uzar gider kızlar öpüldünüzzz

Geri