Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hepinizin yılbaşının iyi geçmiseni çok çok sevindimmmmm
nierss başbaşa olduğunuz kısmı ne güzel anlatmışsın rabbim bozmasınn
kızçe niye öyle yapmışkii
hem tek başına gitmiş hem trip atmış haberiniz yok falan diye ..

niers herkesin kızçesi gibi seninde başka bir farklı madem gizlemiş üzmeseymiş kimseyi sussaymış yada en başından anlatsaymış yada kadrdeşine fean söylseymiş onlarda size söylerdi ne bileyim farklı bir şekilde öğrenip yanında olurdunuz

farkındaysan sen eşinde daha çok önmsiyorsun
neden böyleler anlamıyorum sen yinede morelini bozma mesafeni korumaya dikkat et

yeni yılı atlattık şimdi sevgililer günü geliyor 🙂 önümüzdek ay gerçi sevgili durumundan çıktık ama az kutlamadık anısına süprizlere devam

ben yeniyılda bieşycik alamadım kızlar eşime 🙁 zaman bulamadım

teşkkr ederm düşünmen yeter sahillom bnde size pazar günü yılbaşı msjı atıcaktm dedm pazar günü rahatsz etmm:D:D

atsaydın ne olcek 🙂
gç yattık sabah kahvaltıyı eşim hazırladı ohh çok iyi geldi iyice dinlendim ama dün akşam yine kızçeye misafir vardı yoruldum ya biz zaten 6 ikişi gelenlerde 5 ikşi felan 12 13 kişiden aşağı olmuyor misafir oldularında

niers herkesin kızçesi gibi seninde başka bir farklı madem gizlemiş üzmeseymiş kimseyi sussaymış yada en başından anlatsaymış yada kadrdeşine fean söylseymiş onlarda size söylerdi ne bileyim farklı bir şekilde öğrenip yanında olurdunuz

farkındaysan sen eşinde daha çok önmsiyorsun
neden böyleler anlamıyorum sen yinede morelini bozma mesafeni korumaya dikkat et

Farkındayım sahilim.Çünkü ne olursa olsun ana,oğul.Yarın iyi olurlar ben ortada kötü gelin olarak kalırım.
O yüzden ben kalbimden geçeni söyliyeyim olumlu teşvik etmeye çalışayımda gerisi eşime kalsın.

Hastaneye giderken söylemedi ben onuda geçtim.Ya ben oğlunun eşiyim biz artık bir aile bir bütünüz ayrımız gayrımız yok.
Sen benim yanımdayken söyleme sonra eşim eve bırakırken söyle birde kimseye söyleme diye tembih et.

Eşim diyor bu davranışı bile seni kabullenemediğini gösteriyor,aynı evde yapamayız fıstığım diye.
Bana söylese ben yanında olur bırakmazdım yanlız.Ama söylemedi o yüzden duymamış gibi davranmakdan başka çarem yok.

Ben en son annemlere tavrından sonra gitmedim.10 gün kadar.normalde eşimi ikna eder ben işten oraya geçerdim.
Eşimde gelir zaman geçirirdik haftada bir günde olsa.Arar sorardım ama bende adım atmadım.
Bu sefer habersiz direk geldi.Bilmiyorum allahım sonumuzu hayır etsin.

hepinizin yılbaşının iyi geçmiseni çok çok sevindimmmmm
nierss başbaşa olduğunuz kısmı ne güzel anlatmışsın rabbim bozmasınn
kızçe niye öyle yapmışkii
hem tek başına gitmiş hem trip atmış haberiniz yok falan diye ..

Teşekkür ederim tatlım gerçekden çok güzeldi.

Valla canım inan bilmiyorum.Zaten bana söyleme gereği de duymadı.Eşime söylemiş,kimseye söyleme diyede tembih etmiş.

niers gecms canm ınsallh bır sey cıkmaz kızcenn kadın oglunu paylasamıyor bunalıma gırmış

kızlar bnde sabah idareyle görüştm anlatrken agladm bıraz hıs sevmem aglamayı ama cok uzuldum cuma gunu eşim kavga edıcektı oda arkd.zor tuttum tavırlarına ıdare san bır sey derse sende gerekenı soyle dedı eşimde konuşmuş komplekslı bırı ınsan takmasın kafasına demişler ALLAHINDAN bulsun cunku bnı cok uzdu artk uzulmuycem cuma günüde olay cıkardı burda artk muhatap olmuorum bnmle iş dısında konuşmanı saglamıyorum boylesı daha ıyı

kızlar bırde bız yılbaşına gırerken eşim eltımlerın yannda öptü bnı yaa 😀 co romantıktıııııı ya

Farkındayım sahilim.Çünkü ne olursa olsun ana,oğul.Yarın iyi olurlar ben ortada kötü gelin olarak kalırım.
O yüzden ben kalbimden geçeni söyliyeyim olumlu teşvik etmeye çalışayımda gerisi eşime kalsın.

Hastaneye giderken söylemedi ben onuda geçtim.Ya ben oğlunun eşiyim biz artık bir aile bir bütünüz ayrımız gayrımız yok.
Sen benim yanımdayken söyleme sonra eşim eve bırakırken söyle birde kimseye söyleme diye tembih et.

Eşim diyor bu davranışı bile seni kabullenemediğini gösteriyor,aynı evde yapamayız fıstığım diye.
Bana söylese ben yanında olur bırakmazdım yanlız.Ama söylemedi o yüzden duymamış gibi davranmakdan başka çarem yok.

Ben en son annemlere tavrından sonra gitmedim.10 gün kadar.normalde eşimi ikna eder ben işten oraya geçerdim.
Eşimde gelir zaman geçirirdik haftada bir günde olsa.Arar sorardım ama bende adım atmadım.
Bu sefer habersiz direk geldi.Bilmiyorum allahım sonumuzu hayır etsin.

Aminnn
Bencede sen hiç haberin yokmuş gibi davran. Senin bilmeni istese sanada söylerdi.
Bi düşündüğü bildiği vardır heralde. Eşinde söylemesin sana söylediğini. Yarın birgün eşin ağzından kaçırır ben nierse söledim haberi var diye. Ozaman derki bi geçmiş olsun bile demedi ilgilenmedi 😕

Geri