Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

niers gecms canm ınsallh bır sey cıkmaz kızcenn kadın oglunu paylasamıyor bunalıma gırmış

kızlar bnde sabah idareyle görüştm anlatrken agladm bıraz hıs sevmem aglamayı ama cok uzuldum cuma gunu eşim kavga edıcektı oda arkd.zor tuttum tavırlarına ıdare san bır sey derse sende gerekenı soyle dedı eşimde konuşmuş komplekslı bırı ınsan takmasın kafasına demişler ALLAHINDAN bulsun cunku bnı cok uzdu artk uzulmuycem cuma günüde olay cıkardı burda artk muhatap olmuorum bnmle iş dısında konuşmanı saglamıyorum boylesı daha ıyı

kızlar bırde bız yılbaşına gırerken eşim eltımlerın yannda öptü bnı yaa 😀 co romantıktıııııı ya

Ahh ahhh biz eşimle görüşemiyoruz bile 2 haftatır gececi. Bu 3 hafta olucak ya :grev:

günaydın kızlarrr..herkese mutlu bi başlangıç olur inşallah..yine uyanamadan geldim..heryerim ağrıyo 2 gün tati,lden sonra p.tesi kalkmak koyuyo bana..🙁
bizde yılbasında kızcedeydik..tv izledik sadece..yarımda geldik eve..tv kanalları izledik..
ama dün çok güzel geçti..eşimle dısarı çıktık bowling oynadık..akşamda evde film izledik.mısır patlattık..dediğiniz bi kaç filmi aldık bu arada.. onlarıda lzleriz ilerki günlerde..
eve şıpı akasya evde olucaktı bugun smasherde bizimle kızlar..işten ayrıldı ayın sonunda..

günaydın kızlarrr..herkese mutlu bi başlangıç olur inşallah..yine uyanamadan geldim..heryerim ağrıyo 2 gün tati,lden sonra p.tesi kalkmak koyuyo bana..🙁
bizde yılbasında kızcedeydik..tv izledik sadece..yarımda geldik eve..tv kanalları izledik..
ama dün çok güzel geçti..eşimle dısarı çıktık bowling oynadık..akşamda evde film izledik.mısır patlattık..dediğiniz bi kaç filmi aldık bu arada.. onlarıda lzleriz ilerki günlerde..
eve şıpı akasya evde olucaktı bugun smasherde bizimle kızlar..işten ayrıldı ayın sonunda..

smasher niye ayrıldı işten?

niers gecms canm ınsallh bır sey cıkmaz kızcenn kadın oglunu paylasamıyor bunalıma gırmış

kızlar bnde sabah idareyle görüştm anlatrken agladm bıraz hıs sevmem aglamayı ama cok uzuldum cuma gunu eşim kavga edıcektı oda arkd.zor tuttum tavırlarına ıdare san bır sey derse sende gerekenı soyle dedı eşimde konuşmuş komplekslı bırı ınsan takmasın kafasına demişler ALLAHINDAN bulsun cunku bnı cok uzdu artk uzulmuycem cuma günüde olay cıkardı burda artk muhatap olmuorum bnmle iş dısında konuşmanı saglamıyorum boylesı daha ıyı

kızlar bırde bız yılbaşına gırerken eşim eltımlerın yannda öptü bnı yaa 😀 co romantıktıııııı ya

Malesef öyle canım yapacak bir şey yok.

🙂🙂 NE romantik ya.Ben çok utanırdım kesinlikle.Biz baş başa olduğumuz için çok rahattık tabi çokda güzeldi🙂
Şansa regl dönemindeyim ve çok hassasım eşim isyanlarda kıyamam.:d040:

Aminnn
Bencede sen hiç haberin yokmuş gibi davran. Senin bilmeni istese sanada söylerdi.
Bi düşündüğü bildiği vardır heralde. Eşinde söylemesin sana söylediğini. Yarın birgün eşin ağzından kaçırır ben nierse söledim haberi var diye. Ozaman derki bi geçmiş olsun bile demedi ilgilenmedi 😕

Yok kuzucum eşim annesiyle çok samimi olmadığı için söyliyeceğini sanmıyorum.
Ama yinede akşam eşimle konuşsam iyi olur.Hiç belli olmaz doğru diyorsun.

niersim geçmişi okudum tatlım..
kadın eğer simir testi yaptırdıysa parça alınmıyor..buda doktorların tavsiyesi oluyo genelde..muayene ediyoken simir alalımmı derler..
eğer miyom varsa parça alınır..

Malesef öyle canım yapacak bir şey yok.

🙂🙂 NE romantik ya.Ben çok utanırdım kesinlikle.Biz baş başa olduğumuz için çok rahattık tabi çokda güzeldi🙂
Şansa regl dönemindeyim ve çok hassasım eşim isyanlarda kıyamam.:d040:

Ay ya biz ancak eve çıktığımızda kutlaştık 🙂 orda herkesin içinde kelebek loo ben utanırdım yanakalrından öpseydi bari hahaha hahaha

kızlar aslında eşimi tanısanz cok cekngen efendıdır ama arada tutuo deliliği onlarda aılecek sarılıyordu farketmedılr bırde eşimn kardeşi çok rahat 13 yılık evlıler bütün akşam eşini sevdi kucagndanındırmedı oylelerdır oyuzden cok ceknmedım ama bn hemen cektm tbı😀ama guseldı kızlar

Geri