Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tesi sen demiştin ya geçen diğer yerde marc banyo aldım fıslatıyorum oda bişey yapmıyor ama illet oldum evde deterjan koymaya yer yok hiç sevmem böyle şeyleri ya
telle kazıcam yoksa havlu koyulan yer bile ucuz mu alınmış gerçek değilmi bilmiyorumda
ama çözüm bulmam lazım

tesi sen demiştin ya geçen diğer yerde marc banyo aldım fıslatıyorum oda bişey yapmıyor ama illet oldum evde deterjan koymaya yer yok hiç sevmem böyle şeyleri ya
telle kazıcam yoksa havlu koyulan yer bile ucuz mu alınmış gerçek değilmi bilmiyorumda
ama çözüm bulmam lazım

canım pas gibi olduysa o çıkmaz hiç boşuna uğraşma kazısanda altından başka birşey çıkmaz ki iyice mahvedersin o kısımda metalin yapısı bozulmuş artık kazısanda altından yeni kaplama çıkmayacak ki markası nsk mı

çamaşır suyu çok kullanırdım evde eşimin göleğine daml damla sıçramış eve sokturmuyor arık domestos kullanıyorum kireç sökücü vasr birde kir çöz birde çif birde marc başka bişey yok sahte metal olur

birde buhar yaparmı
bizim ürünlerde buhar yapmıyor canım o yüzden garanti kapsamına girmiyor ama piyasa malı ise buharda yapıyor

piyasa malıdır biran önce çıksın aradan diye düşünmüş olabilir o psikolojide eşim
oda buhardan olur diye tahmin ediyor ama bende takıntı oldu eve gidince ilk işim test yapıcam

ama çözüm bulmam lazım

canım marcı biz metalin yapısını bozmadığı için öneriyoruz benim eviyem çelik ben onu normalde marcla silerim birşey olmaz geçende vikingin kireç sökücüsü ile çaydanlığımı temizliyordum çaydanlığın içinden viking eviyeme döküldü ve döküldüğü yerde kararma oldu eviyemde nasıl üzüldüm anlatamam geri dönüşü yok bunun malesef

aman sahil dert ettiğin şeye bak
salla gitsin yaa amaaan boşver
seninle mi yaşıycak birkaç zaman sonra deiştirirsin sırayla en iyisini alırsın
takma kafana böyle ufak tefek şeyleri
sağlığın yerinde olsun gerisi boşşş

Geri