Aklımdan geçti biliyor musun. Huzur ablam gelemedi buğün diye. Gelsin çok konuşmuşsunuz kızlar geçmişi okuyamadım der üzülür oy oy
hehehe 🙂

okuyorum okuyorum baya yarıladım geçmişi
kayınvalidene geçmiş olsun canım üzülme sen.
Aklımdan geçti biliyor musun. Huzur ablam gelemedi buğün diye. Gelsin çok konuşmuşsunuz kızlar geçmişi okuyamadım der üzülür oy oy

pine sen de ufo ile mi ısınıyorsun
pinecim hoşgeldin..nasılsın
nasıl gidiyor çalışmalar kuzuuu kuzenimde 4 aydır uğraşırdı hamile olamadım diye strese girdi oda hamileymiş nihayett
bünye alışınca oluyor demekki
kafacım evini gördüm canım çok güzel güle güle otur. huzurla sağlıkla ve bebişle.
iyiyim bende canım nolsun..ugrasıyoruz işte..evet kuzu bende ufoyla ısınıyorum kuzu
hoşbulduk kuzum iyiyim sen nasılsın
iyiyim bende canım nolsun..ugrasıyoruz işte..
amin canımmm dualarımız karşıklı..asker eğlencesi yapıcakmısınız..bide nereye düşmüştü kuzu ya..allah iyilik sağlık sıhat geçim helalinden bol kazanç nasip eylesin canım
amin canımmm dualarımız karşıklı..asker eğlencesi yapıcakmısınız..bide nereye düşmüştü kuzu ya..
manisa evet..hatırladım..ALlah kabul etsin kuzum..Sağ salim gitsin gelsin inşallah..biliyorum kuzum amin amin yok canım yapmayacağızzzz mevlüt okuttup allah kabul etsin inş.manisa merkeze düşmüş ulaştırma olarak hasta zaten çok yavrummm dün aradım yatıyordu babamda gene hasta olmuşşşş