B
baldem
Forum Okuru
baldem öğleden önce rengi ekledim gördün mü canım?
canım göremedim
fotoları göremiyorum maalesef şirkette
baldem öğleden önce rengi ekledim gördün mü canım?
hayır ayakkabıyı değiştirmek istemiyorum ayağıma bişey yapmak istiyorum![]()
genleşme oluyor herhalde
ama sonrasında o buzluk ne olur kokudankız bende bişi biliyorum ne kadar doğrudur buz dolabında poşetleyip bir gece beklenecekmiş vuran ayakkabı![]()
genleşme oluyor herhalde
ama sonrasında o buzluk ne olur kokudan
hem ayakkabı daha yeni 2-3 kere giydim...
yok kız benim ayağım kokmazhem ayakkabı daha yeni 2-3 kere giydim...
ne yapıyoruz sen şimdi anlat bakalım buzdolabı poşetine koyup buzluğamı atıyoruz![]()
evet canım aynen böyle yapıyoruz bir gece bekleycekmişdonup saldıktan sonra açılma oluyormuş
(nasıl bi tarifse buda
)

hahbaldem hani şampuan ismi söylemiştin ya onu adın neydi? Ben defne şanpuan kullanıyordum ya onun içeriği değişmiş heralde kepek oldu saçımda vede dökülüyor🙁
hayır ayakkabıyı değiştirmek istemiyorum ayağıma bişey yapmak istiyorum![]()
baldem hani şampuan ismi söylemiştin ya onu adın neydi? Ben defne şanpuan kullanıyordum ya onun içeriği değişmiş heralde kepek oldu saçımda vede dökülüyor🙁
Öp bakemmm kuzucummm Dp8 wella dan kızçeler memnunmuş bende onu deniyeceğim şekerim. Saçlarım uzuyor kocişde uzun saçı seviyor. Bakıma alma zamanı geldi.kız var ya öpeyim seni sabahtan beri ne alcam ne alcam şampuan alcaktım off nasıl alayım ya varmı önerdiğiniz değiştircem
Oy saolasın baldemcim bende deniyeceğim.Umarım bendede işe yarar. Her saç tipine gidiyor mu ayırım var mı acaba?Benim saçım yağlı malesef🙁wella pro series canım kelebekte almış kullanıyormuş o da memnun muş