P peeeh Yeni Üye Üye 5 Ocak 2012 #11.021 kafa' Alıntı: bilmiyorum canım ya birden içime bi efkar bastı 🙁 aynen sana katılıyorum şıpıdıkla sahil bugün hiç gelemediler sesizleşti ortalık Genişletmek için tıkla ... sahill gelsede pöööffffflese 🙂
kafa' Alıntı: bilmiyorum canım ya birden içime bi efkar bastı 🙁 aynen sana katılıyorum şıpıdıkla sahil bugün hiç gelemediler sesizleşti ortalık Genişletmek için tıkla ... sahill gelsede pöööffffflese 🙂
B baldem Forum Okuru 5 Ocak 2012 #11.022 Kafa' Alıntı: bilmiyorum canım ya birden içime bi efkar bastı 🙁 aynen sana katılıyorum şıpıdıkla sahil bugün hiç gelemediler sesizleşti ortalık Genişletmek için tıkla ... SUPERİSİ1688' Alıntı: aynen baldem yaaaaaaa kimse yokkk sahiiillll toprağımmmm şıpııııııııııııııı Genişletmek için tıkla ... sahilin yine interneti kopmuş olabilir diye düşünüyorum arasam rahatsız olur diye de çekiniyorum🙁
Kafa' Alıntı: bilmiyorum canım ya birden içime bi efkar bastı 🙁 aynen sana katılıyorum şıpıdıkla sahil bugün hiç gelemediler sesizleşti ortalık Genişletmek için tıkla ... SUPERİSİ1688' Alıntı: aynen baldem yaaaaaaa kimse yokkk sahiiillll toprağımmmm şıpııııııııııııııı Genişletmek için tıkla ... sahilin yine interneti kopmuş olabilir diye düşünüyorum arasam rahatsız olur diye de çekiniyorum🙁
Kafa Hamiş Melek 5 Ocak 2012 #11.023 kızlar mesai bitiyo yavaş yavaş çantamı filan topluyum ben.. hepiciğinizi öpüyorum iyi akşamlar,inşallah yarın daha güzel bir gün olur 🙂
kızlar mesai bitiyo yavaş yavaş çantamı filan topluyum ben.. hepiciğinizi öpüyorum iyi akşamlar,inşallah yarın daha güzel bir gün olur 🙂
B baldem Forum Okuru 5 Ocak 2012 #11.024 ciklet tesadüüüüüüüüüüüüüfffffffffffff bulabildiniz mi kuzular birbirinizi
B baldem Forum Okuru 5 Ocak 2012 #11.025 iyi akşamlar kafa, icini ferah tut Inşallah yarın herkesler burda olur
nickimi kim yedi Hamiş Melek 5 Ocak 2012 #11.026 yok yokk bugün geçmek bilmedi benimde içime gümbedek bi kasvet oturduuu valla
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Ocak 2012 #11.027 baldem' Alıntı: ciklet tesadüüüüüüüüüüüüüfffffffffffff bulabildiniz mi kuzular birbirinizi Genişletmek için tıkla ... malesef canım hala uğraşıyoruz mesai bitmeden sorunu çözmeyi ümit ediyorum
baldem' Alıntı: ciklet tesadüüüüüüüüüüüüüfffffffffffff bulabildiniz mi kuzular birbirinizi Genişletmek için tıkla ... malesef canım hala uğraşıyoruz mesai bitmeden sorunu çözmeyi ümit ediyorum
P peeeh Yeni Üye Üye 5 Ocak 2012 #11.028 Ayyyyyyyyyyyy lütfen yarı böle olmasınnnnnnnnnnnnn evet baldem internet kopmuş olabilir