C cikletimnerde Forum Okuru 9 Ocak 2012 #11.341 birgun' Alıntı: ay birbirimize gaz mı versek acep benm bazen midem bulanıyor ona rağmen içiyorum yine yaa 🙁 Genişletmek için tıkla ... hadi sende bırak..beraber bırakalım birgün..
birgun' Alıntı: ay birbirimize gaz mı versek acep benm bazen midem bulanıyor ona rağmen içiyorum yine yaa 🙁 Genişletmek için tıkla ... hadi sende bırak..beraber bırakalım birgün..
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Ocak 2012 #11.342 SUPERİSİ1688' Alıntı: Eh maşallah döktürmüşsünüz yine🙂 kelebegim çok geçmiş olsun bende film listesi yapıyom çok güzel dediklerinizi not alıyom 🙂 nelerle uğraşıyom demi size basit şey gibi geliyodur 🙂 Genişletmek için tıkla ... perim bende not alıyorum .. sizinn önerdiğiniz filmlerin bazılarını aldık mesela ne basiti..ya tavla atıyoz ya film izliyoruz..yada yada yada
SUPERİSİ1688' Alıntı: Eh maşallah döktürmüşsünüz yine🙂 kelebegim çok geçmiş olsun bende film listesi yapıyom çok güzel dediklerinizi not alıyom 🙂 nelerle uğraşıyom demi size basit şey gibi geliyodur 🙂 Genişletmek için tıkla ... perim bende not alıyorum .. sizinn önerdiğiniz filmlerin bazılarını aldık mesela ne basiti..ya tavla atıyoz ya film izliyoruz..yada yada yada
birgun Yeni Üye Üye 9 Ocak 2012 #11.343 cikletimnerde' Alıntı: hadi sende bırak..beraber bırakalım birgün.. Genişletmek için tıkla ... valla dediğin gibi bişi kullanarak deil iradene güvenerek bırakman lazım.beyinde bitirilmeli öncelikle ama ben hazır deilim daha buna 🙁 🙁
cikletimnerde' Alıntı: hadi sende bırak..beraber bırakalım birgün.. Genişletmek için tıkla ... valla dediğin gibi bişi kullanarak deil iradene güvenerek bırakman lazım.beyinde bitirilmeli öncelikle ama ben hazır deilim daha buna 🙁 🙁
Kafa Hamiş Melek 9 Ocak 2012 #11.344 aşkkelebeği' Alıntı: aynen çiklet bn sende o iradeyi görüom kararlısın 2 güne kalamz bırakırsın🙂🙂 kafacm teskkr ederm ayrıca 3.lüğünü kutluom Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim efenim bende senin 2.liğini kutluyorum tatlım 🙂
aşkkelebeği' Alıntı: aynen çiklet bn sende o iradeyi görüom kararlısın 2 güne kalamz bırakırsın🙂🙂 kafacm teskkr ederm ayrıca 3.lüğünü kutluom Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim efenim bende senin 2.liğini kutluyorum tatlım 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Ocak 2012 #11.345 aşkkelebeği' Alıntı: aynen çiklet bn sende o iradeyi görüom kararlısın 2 güne kalamz bırakırsın🙂🙂 kafacm teskkr ederm ayrıca 3.lüğünü kutluom Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım inşallah kelebeğim
aşkkelebeği' Alıntı: aynen çiklet bn sende o iradeyi görüom kararlısın 2 güne kalamz bırakırsın🙂🙂 kafacm teskkr ederm ayrıca 3.lüğünü kutluom Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım inşallah kelebeğim
Kafa Hamiş Melek 9 Ocak 2012 #11.346 baldem' Alıntı: ellerine sağlık adaşım beğenmene çok sevindim😀 Genişletmek için tıkla ... baldemcim kıbrıs tatlısı tarifin nefis yemek tariflerindeki olan tarifmi acaba ? benimde canım çekti valla 🙂
baldem' Alıntı: ellerine sağlık adaşım beğenmene çok sevindim😀 Genişletmek için tıkla ... baldemcim kıbrıs tatlısı tarifin nefis yemek tariflerindeki olan tarifmi acaba ? benimde canım çekti valla 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Ocak 2012 #11.347 Kafa' Alıntı: baldemcim kıbrıs tatlısı tarifin nefis yemek tariflerindeki olan tarifmi acaba ? benimde canım çekti valla 🙂 Genişletmek için tıkla ... sende yaptınmı kafacım
Kafa' Alıntı: baldemcim kıbrıs tatlısı tarifin nefis yemek tariflerindeki olan tarifmi acaba ? benimde canım çekti valla 🙂 Genişletmek için tıkla ... sende yaptınmı kafacım
B baldem Forum Okuru 9 Ocak 2012 #11.348 Kafa' Alıntı: baldemcim kıbrıs tatlısı tarifin nefis yemek tariflerindeki olan tarifmi acaba ? benimde canım çekti valla 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım ama arama motoruna yazınca ikinci tarife göre yapıyorum o güzel tutuyor
Kafa' Alıntı: baldemcim kıbrıs tatlısı tarifin nefis yemek tariflerindeki olan tarifmi acaba ? benimde canım çekti valla 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım ama arama motoruna yazınca ikinci tarife göre yapıyorum o güzel tutuyor
Kafa Hamiş Melek 9 Ocak 2012 #11.349 cikletimnerde' Alıntı: sende yaptınmı kafacım Genişletmek için tıkla ... yok canım daha hiç yapmadım ama sen böyle leziz anlatınca canım çekti en kısa zamanda yapmak istiyorum inşallah 🙂 baldem' Alıntı: evet canım ama arama motoruna yazınca ikinci tarife göre yapıyorum o güzel tutuyor Genişletmek için tıkla ... tamam canım bende o tarifi not alıyım ozaman müsait olunca yapıcam çok canım çekti 😀
cikletimnerde' Alıntı: sende yaptınmı kafacım Genişletmek için tıkla ... yok canım daha hiç yapmadım ama sen böyle leziz anlatınca canım çekti en kısa zamanda yapmak istiyorum inşallah 🙂 baldem' Alıntı: evet canım ama arama motoruna yazınca ikinci tarife göre yapıyorum o güzel tutuyor Genişletmek için tıkla ... tamam canım bende o tarifi not alıyım ozaman müsait olunca yapıcam çok canım çekti 😀
C cikletimnerde Forum Okuru 9 Ocak 2012 #11.350 seytana uymak istemiyorum ama ibnenin fikirleri cok hosuma gidiyor.