Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim eşim bütün gün yanımda içti durmak isteyince duruyosun zorlanmadımmı zorlandım ama içmedim :deli:

gerçekten maşallah sana ya 🙂

ben eşim içince mutlaka bi kere çekiyorum onunkinden ya 🙁🙁🙁 keşke hiç canım istemese ama şimdi şöyle bi denedim kendimi eşim içerken bir kere filan çekince yetiyomuş gibi geldi bana 🙂

umarım bende bırakabilirim senin gibi ya valla inşallah

hayır malesef çok üzgünüm alamadım çünkü kitabı bulamadım bile adam peynir ekmek gibi satıyo bu kitap biraz zor bulursun dedi :D:D

hadi neyse onu elbet bir dahaki çarşıya çıkışımda bulurumda...asıl ben lisbethin 3.kitabını kardeşime kaptırdım ona üzülüyorum 🙁

istanbulda okuyo aldım bunu ablacım bir dahaki gelişimde getiririm dedi:argue:

aa ben kolay bulmuştum idefistede kalmamış baktım şimdi bulamazsan kitap eşimin iş arkadaşında elime geçince yollarım ben sana. Kardeşin 1 ve 2. yi okumuş mu onları verseydin

aa ben kolay bulmuştum idefistede kalmamış baktım şimdi bulamazsan kitap eşimin iş arkadaşında elime geçince yollarım ben sana. Kardeşin 1 ve 2. yi okumuş mu onları verseydin

canım kayınvalidemler geldiği zaman ben bıraktım kitap okumayı o zaman o 1-2yi okmuştu işte şimdide bu hafta sonu yine geldi 3.yü aldı gitti ama çok sürmez 1-2 hafta sonra yine gelir dayanamaz o 🙂

sağol canım düşünmen yeter..bakalım ben bu hafta değil ondan sonraki hafta yine bi çarşıya çıkıcam bakayım bulmazsam sana ses ederim yine🙂 tekrardan çok teşekkür ederim ince düşüncen için 🙂
Akşam sonu merak ediyodum ama gezmeye gittik 🙂
izleyen varmı nasıldı?

ben izledim 🙂

güzel gibi geldi bana hele sonu tam bir şoktu benim için 🙂

diğer hep aynı olan dizilerden değişik bence ama berrak tüzünataçın karakterini bi çözemedim :::D:D

onları içerken görünce sana daha bi kuvvet geliyo inan bana..
he bide şöyle bi durum var..ben kendimi sigarayı bırakıcam diye şartlanmadım..
eğer şartlansam kötü olabilirdim..ciklet vurursa içersin dedim kendi kendime..
aksine hiç gergin değilim sinirli dğeilim..mutluyum gülüyorum sürekli..canımmm hiç çekmedi
yarattıgı rahatsızlıkları düşündüm her aklıma gelişinde..
en basiti 4. katta oturuyorum ilk günden bile rahatlıgını gördüm..hiç tıkanmadım..
keçi boynuzu pekmezi ve bitkisel otlar aldık..bakalım akibet nolucak :D:D

Geri