niers Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.611 Bende yavaş yavaş toparlanıp çıkayım kızlar.İşim bitti yarım saat erken çıkıyorum.Yarın görüşürüz öpüldünüz.
Bende yavaş yavaş toparlanıp çıkayım kızlar.İşim bitti yarım saat erken çıkıyorum.Yarın görüşürüz öpüldünüz.
P peeeh Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.612 niers' Alıntı: kız benimde gelmezdi inan. şimdi burda okudukça evdeki malzeme durumuna görede insanın aklına geliyor hemencecik. Gerçekdende lezzetli oldu yani. Genişletmek için tıkla ... olur tabi tatlım yaa demekki benim zamanım varr 🙂
niers' Alıntı: kız benimde gelmezdi inan. şimdi burda okudukça evdeki malzeme durumuna görede insanın aklına geliyor hemencecik. Gerçekdende lezzetli oldu yani. Genişletmek için tıkla ... olur tabi tatlım yaa demekki benim zamanım varr 🙂
P peeeh Yeni Üye Üye 10 Ocak 2012 #11.613 ÖPÜLDÜNÜZZZZ SAHİLİM İYLEŞ GEL YAAA BALDEM SENİDE CANLI GÖRMEK İSTİYOM 🙂 YARIN CANLI Bİ TOPİC İSTİYOM
ÖPÜLDÜNÜZZZZ SAHİLİM İYLEŞ GEL YAAA BALDEM SENİDE CANLI GÖRMEK İSTİYOM 🙂 YARIN CANLI Bİ TOPİC İSTİYOM
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.614 günaydınnnnnnnnn bebişlerrrrrrrrrrrrr nişanımza son 14 gün doğum günüme son 3 gün kaldıııı şafakla başlayayım sabaha
günaydınnnnnnnnn bebişlerrrrrrrrrrrrr nişanımza son 14 gün doğum günüme son 3 gün kaldıııı şafakla başlayayım sabaha
Kafa Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.615 nickimi kim yedi' Alıntı: günaydınnnnnnnnn bebişlerrrrrrrrrrrrr nişanımza son 14 gün doğum günüme son 3 gün kaldıııı şafakla başlayayım sabaha Genişletmek için tıkla ... günaydın tatlımmm ay çok az kalmış hakkaten kız bende sana bu sabah ne kadar var doğum gününe diyecektim... 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: günaydınnnnnnnnn bebişlerrrrrrrrrrrrr nişanımza son 14 gün doğum günüme son 3 gün kaldıııı şafakla başlayayım sabaha Genişletmek için tıkla ... günaydın tatlımmm ay çok az kalmış hakkaten kız bende sana bu sabah ne kadar var doğum gününe diyecektim... 🙂
Kafa Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.616 Ne ben Sezarım, ne de sen Brütüssün. Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün. Artık seninle biz, düşman bile değiliz !
Ne ben Sezarım, ne de sen Brütüssün. Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün. Artık seninle biz, düşman bile değiliz !
Kafa Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.617 Kafa' Alıntı: Ne ben Sezarım, ne de sen Brütüssün. Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün. Artık seninle biz, düşman bile değiliz ! Genişletmek için tıkla ... bu sözün açıklamasını yapıcam size gün içerisinde kızlar 🙁
Kafa' Alıntı: Ne ben Sezarım, ne de sen Brütüssün. Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün. Artık seninle biz, düşman bile değiliz ! Genişletmek için tıkla ... bu sözün açıklamasını yapıcam size gün içerisinde kızlar 🙁
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.618 Kafa' Alıntı: Ne ben Sezarım, ne de sen Brütüssün. Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün. Artık seninle biz, düşman bile değiliz ! Genişletmek için tıkla ... kocişine olmadığı kesin 🙂)) ama nazım dan severim bu dizeleri anlamları büyük
Kafa' Alıntı: Ne ben Sezarım, ne de sen Brütüssün. Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün. Artık seninle biz, düşman bile değiliz ! Genişletmek için tıkla ... kocişine olmadığı kesin 🙂)) ama nazım dan severim bu dizeleri anlamları büyük
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.619 Kafa' Alıntı: günaydın tatlımmm ay çok az kalmış hakkaten kız bende sana bu sabah ne kadar var doğum gününe diyecektim... 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende sormadan cevapladım kuzuşş
Kafa' Alıntı: günaydın tatlımmm ay çok az kalmış hakkaten kız bende sana bu sabah ne kadar var doğum gününe diyecektim... 🙂 Genişletmek için tıkla ... bende sormadan cevapladım kuzuşş
Kafa Hamiş Melek 11 Ocak 2012 #11.620 nickimi kim yedi' Alıntı: kocişine olmadığı kesin 🙂)) ama nazım dan severim bu dizeleri anlamları büyük Genişletmek için tıkla ... evet kocişime değil...hani geçen gün benim bi arkadasım nişanlanmıştı ya !!!! (hala bi arkadasım diyorum!!!!!) ama yine ve tekrar şunu anladım ben çok ama çok salak bi insanım nickimi kim yedi' Alıntı: bende sormadan cevapladım kuzuşş Genişletmek için tıkla ... kalp kalbe karşı derler ya aynen öyle oldu şekerim
nickimi kim yedi' Alıntı: kocişine olmadığı kesin 🙂)) ama nazım dan severim bu dizeleri anlamları büyük Genişletmek için tıkla ... evet kocişime değil...hani geçen gün benim bi arkadasım nişanlanmıştı ya !!!! (hala bi arkadasım diyorum!!!!!) ama yine ve tekrar şunu anladım ben çok ama çok salak bi insanım nickimi kim yedi' Alıntı: bende sormadan cevapladım kuzuşş Genişletmek için tıkla ... kalp kalbe karşı derler ya aynen öyle oldu şekerim