Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün işe gitmediğin iyi olmuş ozaman yat biraz daha dinlen..bu arada çay yap canım kendine içine 5-6 damla limon sık boğazlara çok iyi geliyo insanı hemen bi toparlıyo canım bi dene istersen
kafa okunmuyor kızı engelli hatası veriyor şimdide harita gibi bi yazı çıkıyor derdini anladımda cevap veremiyorum bence kıskançlıktan başka birşey değil bence sende tavrını belli etsen iyi olacak
kafa okunmuyor kızı engelli hatası veriyor şimdide harita gibi bi yazı çıkıyor derdini anladımda cevap veremiyorum bence kıskançlıktan başka birşey değil bence sende tavrını belli etsen iyi olacak
kızlarrr selamun aleykümmmm ben geldimmmm
nasılsınız keyifler nasıl
ben hamdolsun çok iyiyim..sigarayı dünde içmedim sırtım hiç ağrımıyo zınk diye yataktan çıktım..
huzurumm evin resimlerini bekliyoruz kuzumm..darısı bize tebessümle okudum yazdıklarını canım benim..Rabbim olmayanlara versin bizlerde içinde..
baldem dün merak etmiştim seni çok geçmiş olsun kuzum..şubatta dinlenmek sana iyi gelicek..1 ay tatilde baya toparlarsın kendini..sıcacık evinde oturursun..kışın 1 ay 1 aydır.. dikkat et kendine..