Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bu arada wellanın şampuanını aldım. Kullandım çok beğendim kızlar.Onarıcı olanı aldım bana uygun olan oydu. Kremini bulamadım bir türlü.Ama dün ikinci bir kutu şampuan daha aldım hazır bulmuşken. Kremsiz kullanmama rağmen saçım hemen açıldı yumuşacık ve canlı oldu. Ve saçınıza ne yaparsanız hemen şekil alıyor.Mesela ben dün gece tepede toğuz yapmışdım. Sabah saçımı bir açtım kıvır kıvır olmuş😀

kızlar siz incemi giyiyonuz üstünüzü bakim..

yok kuzum ben çok terliyorum gece birde soğuk ev haydi çaar saat çak acele giyin çık durakta bekle üşüt yani bunun gibi olaylar cumartesi balkn yıkadım sular iinde ayallarımdanda kapıyrum normalde sıkı giyinirim ama işte 3 ayda bir tekrarlıyor kendime bakmam lazım işte bağdemcik yok bütün herşeyi gidiyor enfekiyon

niersim bende köpekten çok korkarım ay varya sevmiyorumda korktuğumu anlıyorlar birde bakınıyorlar sanayiden metroya doğru büfe var et felan yapıyorlar adam alıştırmı en az 10 tane büyüklü küçüklü her ebat var valla geçerken ödüm kopuyor biri varsa aynen şöyle pardon ben köpketen korkuyrum bir dkika diyene kadar yetişiyorm adama bir iki adım tşk sonra yola devam bir kere koşturdu bizi meğer başka yere koşmuşlar bende dorleo ayşe vardı onunla arkamızdan gleiyor diye deli gibi koşmuştuk döndük baktık ne köpek var ne bişey az sevimsiz şey
Hissediyorlar sahilim.Negatif enerjimi alıyorlar nedir.Onca insan alıyor gözleri bende. Şimdi iki tane kapının önünde var.Birde aşağı caddede yeni bina yapılıyor.Oranın altındada var kocaman. Akşam havlıyor fena bazen serbset oluyor bazen bağlı.Sabah sabah dedim çığlık atmiyim hemen kocişe başvurdum. Tırsıyorum ne yapayım😕

adaşım ben gerçekten kalın giyiniyorum
zaten sabahları eşim beni servise bırakıyor
servis gelene kadar bekliyorum normalde arabada sonradan eşim geri eve dönüyor
ama bu sabah işe gitmesi gerekiyordu ben mecbur dışarda bekledim

adaşım ben gerçekten kalın giyiniyorum
zaten sabahları eşim beni servise bırakıyor
servis gelene kadar bekliyorum normalde arabada sonradan eşim geri eve dönüyor
ama bu sabah işe gitmesi gerekiyordu ben mecbur dışarda bekledim
sen hiç üşütmeye gelmiyorsun demekki adaşım..kafanı falan örtcen demekki..
sahil bu havada balkon yıkarken ayakların nasıl çıplak duruyosun kuzum ya..
bende balkon yıkıyorum çorap var çetik var bide balkon terliği..dikkat et kuzum evliyiz artık..

Geri