Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

nerde bu millet nerde bu devlettt
kızlarr sizee taaa öncesinden yaptığım ve unutamadığım iki hatadan birini anlatayım iş hayatımda birgün çok yoğunum ve 6 yıl önce o eski site varya oraya yeni üye olmuşum neyse herşey normal orda chat ortamında milletle konuşuyoruz sayfasında o zaman online konuşma vardı bende bişi yapıştıracağım ya sağ tıklayıp yapıştırdım 🙂) ne çıksa dersiniz 200 kişiye yakın kişinin tc si aman allahım görünce şokk oldumm yapıştırmamla silmem arasında 10 sn geçmedi donuma kaçırdım valla korkudan allahtan hemen düelttim offff🙁((

sonra yine şirketin maaş ödemesinde disketi bi güzel hazırladım kim ne alacaksa muhasebeye gönderdim maaşlar akşam yattı tabi telefon bonbardımanı durmuyor bana eksik yatmış diyen mi fazla yatmış diyen mi atladım geldim bizim eski müdürle fabrikaya bakıyorum listeye bi anormallik göremedim meğer ortalardan hesap nosu kaydırmışım maaşlar birbirine girmiş genel müdür maaşını demeyeyim hiç ada hesabında görünce şoka girmiş hemen bankayı arayıp işlemi durdurduk tabi 80 e yakın kişi günlük çekme limiti olan 1000 lirayı çoktan çekti fazla fazla 🙁( ahhh ahhh kavulmaktan beterdi benim için 5 yıl sonra böyle bir hata 🙁( 3 ayda fazla çekilenleri anca toparladık birde yırttışım günlük para çekme limitinin 1000 lira olması 5000 filan olsa çekerdi çoğu🙁( işte böyle kızlarr hayatımın unutulamaz hataları 🙁( sizlerde de oldu mu acaba

Geri