Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar bişi sorcam
gerçi burada size yazarken kafamda oluştu fikir alıcam galiba ama bi okuyun
fırın için ankastre fırın koyacak yer ayırmışlar mutfak dolabında ama benim fırınım minifırın dolayısıyla kapak yaptırıp dolap olarak kullanabilirim.
ocağımda setüstü
bir de davlumbaz almak gerekecek.
şöyle ki
ya ankastre fırın+setüstü+davlumbaz alıcam 1200 tlye. siemens.
ya da sadece 600 tlye davlumbaz alıp birde fırın girecek yere kapak yaptırıp 800 tlye mal edicem.
bi aklım 400 tl 400 tldir. başka plansız bi masraf için lazım olur alma diyor. hep o zaman minifırınım ve setüstüm boşa çıkmamış olacak.
bi aklımda olmuşken güzeli olsun al 3lü seti diyor.
napsam
bide geçen gün arçeliğe gittim davlumbaz için. bi model gösterdi ama bu leke yapar dedi 300 tl. dedi. başka bi modele 600 dedi leke yapmaz dedi. ben siemense soruyorum biraz olsun yapar parmak izi lekesi. öyle olmayan model yok diyor böyle bişi olabilir mi?
sizde varmı tesadüf seninkiler mi siemensti.
kızlar bişi sorcam
gerçi burada size yazarken kafamda oluştu fikir alıcam galiba ama bi okuyun
fırın için ankastre fırın koyacak yer ayırmışlar mutfak dolabında ama benim fırınım minifırın dolayısıyla kapak yaptırıp dolap olarak kullanabilirim.
ocağımda setüstü
bir de davlumbaz almak gerekecek.
şöyle ki
ya ankastre fırın+setüstü+davlumbaz alıcam 1200 tlye. siemens.
ya da sadece 600 tlye davlumbaz alıp birde fırın girecek yere kapak yaptırıp 800 tlye mal edicem.
bi aklım 400 tl 400 tldir. başka plansız bi masraf için lazım olur alma diyor. hep o zaman minifırınım ve setüstüm boşa çıkmamış olacak.
bi aklımda olmuşken güzeli olsun al 3lü seti diyor.
napsam
bide geçen gün arçeliğe gittim davlumbaz için. bi model gösterdi ama bu leke yapar dedi 300 tl. dedi. başka bi modele 600 dedi leke yapmaz dedi. ben siemense soruyorum biraz olsun yapar parmak izi lekesi. öyle olmayan model yok diyor böyle bişi olabilir mi?
sizde varmı tesadüf seninkiler mi siemensti.
evet canım benim herşeyim siemens buz dolabım parmak izi yapmazdı ama azda olsa yapıyor genede ama ben siemensten çok memnunum ben olsam ev sizin olduğu için takım olanı alırdım benim bulaşık makinem bile ankastre dolap renginde kapak yaptırdım çok hoş duruyor