günaydın kıslar nasılsınız bakalımm
huzur evine taşınmışsın tatlım resimler nerdeee
elçinim eksikler var bitsin çekicem canımmmmm
sen nasılsın kuzum
günaydın kıslar nasılsınız bakalımm
huzur evine taşınmışsın tatlım resimler nerdeee
iyi bari atlatmışsın artık hadi geçmiş olsun canım..bende atlattım çok şükür ama boğazlarım acıyo bu sabahtan beri yanımdaki arkadaş (hala arkadas diyorum ) hastada ondan bulaşabilir sanırsam inşallah bulaşmaz ya
bilezik düşünüyoruz ama nasıl birşey olmalı bu paraya ne alabilirzbende ara ara aklıma geldikçe dua ediyorum senin ve baldem için canım paranızı krediye bağladınız inşallah tüp bebek yaptırmak durumunda kalmazsınız abimin bir arkadaşı var da o yüzden hemen aklıma geliyor 6 yıllık evli onlarda krediyle ev aldılar şimdi çocukları olmuyor ama tedavide olamıyorlar

sahi huzur sen hap işini ne yaptın gittin mi doktora
kuzuşlar 2000 liraya geline nişanda ne takılır annem takacak fikirlerinizi bekliyorumbilezik düşünüyoruz ama nasıl birşey olmalı bu paraya ne alabilirz

gribe dönüştürmeden atlattık çok şükür zannemiyorum canım sen eşin hakkında kötü birşey anlatmadın ki hiçaminn canım aminsana da geçmiş olsun gribin.baldem eşini sevmediğin borcu olan topik üyesi ben miyim yoksa![]()
kuzuşlar 2000 liraya geline nişanda ne takılır annem takacak fikirlerinizi bekliyorumbilezik düşünüyoruz ama nasıl birşey olmalı bu paraya ne alabilirz