Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benim eşim sayı ayırt etmez :D:D

ama 50 ila 60 daha çok sevsede ben 70i seviyom diye sesini çıkarmıyo napsın garibim hahaha

şaka maka bişey demiyo canım ya çünkü biliyo beni bu konuyu konuşmuştuk önceden ben ısınmadan yapamam 🙂

KUZUM SANA ŞÖYLE Bİ ÇÖZÜM BULDUM hahaha
yakcan sobayı güm gümmm oohhhh
oturcan karşısına bak nasıl ısınıyon doğalgazla olmaz o iş hahaha hahaha

kalabalık misafir gelince harika bişey de bulaşık makinesi ama iki kişinin bulaşığını oraya doldurmak bana daha zor geliyor, 2 tabak 2çatal bıçak ve kaşık yıkamak daha kolay hemde çevreye dost😀

Bunun yanında iki bardak, İki tencere, Çay içtinmi iki çay bardağı altlığı, kaşığı,
Hadi gece bişiler atıştırsan bir iki bardak tabak iki günde dolar işte 😀

kalabalık misafir gelince harika bişey de bulaşık makinesi ama iki kişinin bulaşığını oraya doldurmak bana daha zor geliyor, 2 tabak 2çatal bıçak ve kaşık yıkamak daha kolay hemde çevreye dost😀
eşim çok kızıyo benimde bulaşık yıkamama..ama yıkayınca elimde gaza geliyorum..
ocagı siliyorum
mutfagı gırgırlıyorum açık olan yerleri siliyorum çıkıyorum :D:D

eşim çok kızıyo benimde bulaşık yıkamama..ama yıkayınca elimde gaza geliyorum..
ocagı siliyorum
mutfagı gırgırlıyorum açık olan yerleri siliyorum çıkıyorum :D:D

sizde bizim gibi anlaşma yapın adaş:D:D
cuma cumartesi pazar makineye koyarsın veya seninki galiba pazartesi evde oluyor sen pazartesileri koyarsın makineye🙂
geçende annem geldi mutftaki panoya anlaşmızı asmıştım
gülme krizi geçirdi🙂

Kızlar bizim kütüphane dolapları geliyor. yerleşince ben kütüphaneyi düzenlicem.
İşim bugün bitermi bilmiyorum. gelemezsem merak etmeyin. belki yarında gelemeyebilirim.

KUZUM SANA ŞÖYLE Bİ ÇÖZÜM BULDUM hahaha
yakcan sobayı güm gümmm oohhhh
oturcan karşısına bak nasıl ısınıyon doğalgazla olmaz o iş hahaha hahaha

annemin evi öyleydi canım valla anca ısınıyorum ama işte oda kötü çünkü bu seferde tek bir oda sıcak oluyo 🙁

yok ben doğalgazdan vazgeçmiyim artık ılık mılık idare ediyoz gari :D:D

Bunun yanında iki bardak, İki tencere, Çay içtinmi iki çay bardağı altlığı, kaşığı,
Hadi gece bişiler atıştırsan bir iki bardak tabak iki günde dolar işte 😀

katılıyorum sana şıpıdıkcım bende 3 günde dolduruyorum makinayı hiç elime yıkayamam çünkü çok çatal kaşık kullanıyoruz biz..ve artı bulaaşık makinası insana çok büyük zaman kazandırıyor kim icat ediyse ona helal olsun :D:D

Geri