Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kalabalık misafir gelince harika bişey de bulaşık makinesi ama iki kişinin bulaşığını oraya doldurmak bana daha zor geliyor, 2 tabak 2çatal bıçak ve kaşık yıkamak daha kolay hemde çevreye dost😀
sizde bizim gibi anlaşma yapın adaş
cuma cumartesi pazar makineye koyarsın veya seninki galiba pazartesi evde oluyor sen pazartesileri koyarsın makineye🙂
geçende annem geldi mutftaki panoya anlaşmızı asmıştım
gülme krizi geçirdi🙂
bizimde kahvaltı anlaşmamız var hafta içi ben hazırlıyorum cumartesi serbest gün herkes kendi başının çaresine bakıyor pazar günü eşim hazırlıyor beni uyandırıyor
bizimde kahvaltı anlaşmamız var hafta içi ben hazırlıyorum cumartesi serbest gün herkes kendi başının çaresine bakıyor pazar günü eşim hazırlıyor beni uyandırıyor
offf bende karar vermedim daha kızlar ne yiyeceğime ya ama canım hiç bürodan dışarı çıkmak istemiyo dışardan sipariş vermeye karar vermiştim size sorcaktım ama sizde karar vermemişsiniz 🙂
eşim çok kızıyo benimde bulaşık yıkamama..ama yıkayınca elimde gaza geliyorum..
ocagı siliyorum
mutfagı gırgırlıyorum açık olan yerleri siliyorum çıkıyorum
bende her akşam bulaşıkları yıkadıktan sonra ocağımı siliyorum tezgahımı masamım siliyorum mutfağın yerini şarjlı ile süpürüyorum sonra vileda ile siliyorum içecek birşeyler hazırlıyorum öyle çıkıyorum mutfaktan