Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Sahilll şimdi geçmişi okudum geldim sen yine yanlış yazdıgın için En listesine girebilmişsin en ufak bir işim olsa bile halinizi hatırınızı sormaya geliyorum istek listesinde bile yer almıyorum 🙂

Sahilll şimdi geçmişi okudum geldim sen yine yanlış yazdıgın için En listesine girebilmişsin en ufak bir işim olsa bile halinizi hatırınızı sormaya geliyorum istek listesinde bile yer almıyorum 🙂

🙂 herkes tanıyor ve biliyor sadece düşünce herkes birbiri hakkında farklı göreceli bakabiliyor senin gibi bir çok kişide en lere yazılmamış zaten kendi adımıza yapsak daha farklı olur kendi enimizi oluştursak 🙂

unutmuştur kız yoksa niye yazılmazsın

canımcım bu uyku için mi diş için mi anlamadım desem nerde satılıyor eczanelerde reçetesiz veriliyormu çünkü artık direncim kalmadı uykuya hasretim ve gerçekten sinirlerim tükenmiş vaziyette gecenin bir saati uyanmak ne demek herkes az çok yaşamıştır ve uyuyamamak

neden böyle oluyor canım ya çokta yoruluyoruz aslında bende daha kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum yorgunluktan doktora görün bence canım

canımcım bu uyku için mi diş için mi anlamadım desem nerde satılıyor eczanelerde reçetesiz veriliyormu çünkü artık direncim kalmadı uykuya hasretim ve gerçekten sinirlerim tükenmiş vaziyette gecenin bir saati uyanmak ne demek herkes az çok yaşamıştır ve uyuyamamak

biktikesl uyku ilacı canım daha doğrusu kas gevşetici diye geçiyor
güzel uyutuyor ve reçetesiz olarak eczanelerde satılıyor

kıyamam sana ya, uyku insanın herşeyin alt üst ediyor

Geri