Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ablam 14 şubat 81 li
aşk olsun bizde peşinden geliyoruz baldem ne fark eder
ama yaşın önemi yok hissettiğin yaştasın 🙂)

doğum günü yapmıştım 2009 24 yaşında oluyordum bir yer ayarlamıştık 🙂
adam anons yapıcak işte iyiki doğdun sahil müzük le birlikte sonra dediki 18 yaş gününüz kutlu olsun bende kafamı eğerek mersi der gibi .) ordan ark. bağrınıyor 24 oldu felan adam dedi ben göründüğünü söylerim hahaha çok komikti yani tamamıyla anlatamadım ama sende sanki aynı yaştayız onu hissediyorum demek senn hala daha 27 lerdesin 🙂)

düzelttim sen yazıcaktım

iyi bari peri valla ben yeni öğrendim paylaşayım dedim aklınızda bulunsun diye 🙂

allah benim öyle bişey olsa uçar gelir sanırım valla eşimde çok panik benimle ilgili konulara yapsam herhalde ayağı kaldırır her yeri

benimkide çok paniktir 🙂

Yaaa hayırr sakınn gitme senin yaşam tarzın benim çok ilgimi çekiyoo bir program olsa hani bbg evleri vardı ya kimin evine izlemek isterseniz diye sorsalar ben Baldem derim 🙂

hahaha hahaha hahaha hahaha

ben kendimi son derece çıtır hissediyorum, yaşımı doğru tahmin eden olmadı bu zamana kadar
hayatla ilgili cok fazla planım var ve yaşıma göre biraz cocuksuyum sanırım

Erkek arkadaşım iş geregi bir kaç ay şehir dışında kalmak zorunda uzagız birbirimize 🙂beni kıskanmaya devam ediyor saçımı,giyimimi,konuşma tarzımı herşeyi kıskanıyor iş arkadaşlarımızla birbirimize canım demek bile yasakmış 🙂))ama onun yanındayken ben çok iyiydim yanımda bu kadar bunaltmazdı beni 🙂planım yok belki onun bir planı olabilir ama benim çevremdeki kız arkadaslarım kafamı karıstırdılar ciddi anlamda onun daha önce evlenip ayrılması bence hayat bu ne olacagını bilemezsin benim için problem degil ,aramızda 7 yaş fark var olabilir bence daha iyi 🙂

Geri