Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kızlar geçen ekim ayında ark düğününe gittik anne yok baba yok demiştim hatırlarsanız sonra düğünde takı takılıyor kıza yardım amaçlı kız tarafı hem oğlana hem kıza takıyor yetim diye takı bitiyor gelin odasına geçiyorlar oğlanın annesi de kızın teyzesi ve halasıda birlikte sen oğlanın annesi kızın üstündeki kurdeleyi masaya bırakıp oğlanın üstündeki kurdeleyi al at çantana bu bizim diye
sonra ne oluyor felan olmuş kız sinirleri bozulmuş borcumuz var demiş kadın sonra kızın teyzesi sen ne utanmaz<sın şimdi bu yapılırmı kendi oğlunun düğünün maf ediyorsun kız da inatla çıkmıyorum demiş salona bir saat geçmiş zorla ikna etmişler neyse kavgaalr çıkmış bir sürü görgüsüzlüğe bak

Valla komşumuz vardı ikinciye evlendi adam kızlarını tanımaz olmuş evde istemiyor hale gelmiş birde kadının ilk evliliğinden olan oğlu da kalmaya başlamış kızlar evden eşyalarını toplayıp teyzesine gitmişler
ne kötü ya

benim dünden yemeklerim var ama anneme gideceğim bugün kuzenlerim de oraya gelicekler🙂
yarına kardeşimle kaynımı çağırırım onlar siler süpürür tencereleri

benim bi arkadaşımın kayınvalidesi hep kızın evine misafir davet ediyor
bu koltuğa şu kadar para verdim
bu perdelere bu kadar para verdim
bu kız iliğimi emdi benim diyip gülüormuş

Hakikaten çok ilginç benim kızçede birilerinin yanında sahil şuna bayılır mesela yemeklerden ağzıma koymadım bir kere yemedim oysaki çok beğenmişim
bende ne yapayım hıhı hıhı kafa sallarım !!!! Seviyor diye yaparım diyor

Geri