Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

pine naber çok yorma kendini yapabildiğin kadar

iyiyim sahilommmm senden naber ay kız hiç sorma valla benim kafa iyice sersem oldu dün akşam servisten iniyorum cep telefonun elimde yana yakıla teli arıyorum ayyy tel şirkette kaldı abi eşim arar ulaşamaz gidip alalım diyorum sonra demesinmi pine tel elinde diye ayyyy valla iyice beyin gitti benim rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

aynı çatıda ister istemez samimi olunuyor ama çok şükür hala ilk günkü mesafemdeyim

şimdiye samimi olsaydım annecim canım cicim oo çoktann gardımız almıştık ama ben mesafeli olunca onlarda ona göre davranmak zorunda kalıyor 🙂

hep bir adım geride durdum inş. öyle devam eder
şimdi haziranda abisinin kzıının düğünü var çok şık olmalıyız diyor .)
yemek veriyor karışıp etmiyor hayatıma yaşantıma sağolsun

cuma günü fırında tavuklu garnitür yapmak istiyorum nasip olursa..
fırın poşedinde harika oluyo tavuk yemekleri

sorma bende valla günde 10 tel görüşmeden sonra kafam kazanlaşıyor aynı anda kaç iş takip ediyorum zor anacım zor huzurla konuştuk akşam diyorum valla kızlar olmassa bunalırdım tek başıma odada iş iş iş böğğğğğğğğğ

iyiyim sahilommmm senden naber ay kız hiç sorma valla benim kafa iyice sersem oldu dün akşam servisten iniyorum cep telefonun elimde yana yakıla teli arıyorum ayyy tel şirkette kaldı abi eşim arar ulaşamaz gidip alalım diyorum sonra demesinmi pine tel elinde diye ayyyy valla iyice beyin gitti benim rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.
hahahahahaha inanmıyorum sana kuzucum yaa..eşin üzülmüyomu bişi demiyomu bu kadar çalışmana pine.

yolda geldiğimiz bir kadın var oğlunu nişanladı diyor geline ne alayım söyle bende diyorum bunu al sevinir mutlu olur şunu al sevinir mutlu olur kız yatsın kalksın bana dua etsin 🙂

diyor sanada alayım bari dedim sağol herşeyim var her cuma günü cumartesi çarşıya çıkıcak sen gençsin söyle alayım birşeyler diyor gelinime

Geri