P peeeh Yeni Üye Üye 20 Ocak 2012 #13.521 Kalbim 4 mevsimi sevdim ben ama akşam yoktu ya tutulmadımı acaba
B baldem Forum Okuru 20 Ocak 2012 #13.522 yok peri vardı akşam şu babası çorbacı kardeşi psikopatla nişanlı dizi değil mi kadın güya meme kanseri
yok peri vardı akşam şu babası çorbacı kardeşi psikopatla nişanlı dizi değil mi kadın güya meme kanseri
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Ocak 2012 #13.523 Aynı dönem çok dizi var ya yeni başlayan ben pek takip etmiyorum yenileri bir yalan dünya komedi tarzında olduğu için hoşuma gitti
Aynı dönem çok dizi var ya yeni başlayan ben pek takip etmiyorum yenileri bir yalan dünya komedi tarzında olduğu için hoşuma gitti
P peeeh Yeni Üye Üye 20 Ocak 2012 #13.524 baldem' Alıntı: yok peri vardı akşam şu babası çorbacı kardeşi psikopatla nişanlı dizi değil mi kadın güya meme kanseri Genişletmek için tıkla ... evet evet o eeee ben baktım yoktuu geçmi başladıki tühh belki yeni bölüm değildir 🙂
baldem' Alıntı: yok peri vardı akşam şu babası çorbacı kardeşi psikopatla nişanlı dizi değil mi kadın güya meme kanseri Genişletmek için tıkla ... evet evet o eeee ben baktım yoktuu geçmi başladıki tühh belki yeni bölüm değildir 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Ocak 2012 #13.525 Ee çiklet sende yoğunsun galiba sohbetine doyum olmadı 🙂 ya soruyorum cevap veren yok şu bizim emoşkoş niye yok
Ee çiklet sende yoğunsun galiba sohbetine doyum olmadı 🙂 ya soruyorum cevap veren yok şu bizim emoşkoş niye yok
B baldem Forum Okuru 20 Ocak 2012 #13.527 yeni bölümdü peri 😀 saat 20:30 da başladı galiba sahilim smasher neden yok bilmiyorum ki bebiş o yüzden ben bişi demiyorum 🙂
yeni bölümdü peri 😀 saat 20:30 da başladı galiba sahilim smasher neden yok bilmiyorum ki bebiş o yüzden ben bişi demiyorum 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Ocak 2012 #13.529 Ben facede görüyorum 7/24 açık ama yazamıyorum malüm şimdi kızlar nasıl felan der burdan bahseder diye
Ben facede görüyorum 7/24 açık ama yazamıyorum malüm şimdi kızlar nasıl felan der burdan bahseder diye
Kafa Hamiş Melek 20 Ocak 2012 #13.530 bugün kimsenin keyfi yok sanırım burdada muhabbet hiç ilerlememiş 🙁 bende tekrar nezle oluyorum hapşırmaktan helak oldum resmen kocişede kızdım zaten akşam yemekten sonra dayak var bi posta haketti azcık
bugün kimsenin keyfi yok sanırım burdada muhabbet hiç ilerlememiş 🙁 bende tekrar nezle oluyorum hapşırmaktan helak oldum resmen kocişede kızdım zaten akşam yemekten sonra dayak var bi posta haketti azcık