Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Quen akasya kayıplarda
çiklet menekşe yok
smasher yok ama facede
şıpıdık ustalarla kafayı yiyordur
niers ne yaptı kızçesi parça almışlardı en son

ikra annesinde
kelebek yoğun
pehhhhhhh

Slm kızlaar tekrar geldim.
Davetler tam gaz devam ediyor, hep annemle vakit geçiriyorum, arkadaşları önümüzdeki haftaya bıraktım.
Tesadüfcüm nasıl geçti anlamadım yav 🙁(
Kocacım bide bana sor nasıl geçtiğini diyor 🙂)
Şaka bir yana eşimide çok özledim, perşembe günü bi gelsin bi gelmesin istiyorum ikilemdeyim.

Çok sessiz kalmışsınız kızlar, nolmuş böyle herkesin içi geçmiş.
Kış ayından dolayımı böyle?
Burası çok soğuk yaa, ben geldim havalar soğudu, bizim memleket sıcakmış...

ben geldimm..
garibim sahil ne konussamda muhabbet olsa..
bu kız çok bağlı yapmak istedikleri şeye..seni seviyorum sahilim..

ikracım malesef buluşma gibi bi durumumuz olmuyo çünkü sadece 3 kişi onayladık gidebildiğimizi..he bide sen gelirsen 4 kişi..
biraz kalabalık oluruz diye düşünmüştük olmadı..kısmet artık yaza diye düşünüyorm ben..ailene kavustun..epey özlem gider kuzum..anne sıcaklıgı bambaşka..neyse duygusala bağlamıyım..koca sıcaklıgıda güzel :D:D

kızlar smasherin laptop unda arıza var ondan dolayı gelemiyor..ama pc yapıldıktan sonra gelicek..birde 1 ocakdan beriidir evinde misafiri vardı onları geçen hafta yolcu etti..pc gelince aramızda olucak..

huzurda bugun dönecekti yuvasına..naptı acaba..bugun düşünüyorumda kocasından çok evini özlemiştir..ev yeni içi kıpır kıpırdır..

nikicim muhakkak bulun hayatım istemede..ben olsam muhakkak giderdimm..sende evlisin ve ailenin bireyisin kuzum..

bende hasta olucam sanırım..bu sene grip beni teğer geçicek diyordum ama sanırım sendelemeye başladım..

kızlar şubatta maaşları zamlı alıyoruz :D:D şükür..
benden bu haftalık bu kadar..kendinize çok iyi bakın..hafta sonu küçük niloşum geliyoo..ısırıcam heryerindenn :D:D haydin p.tesi görüşürük kızlar nasipse:A

Geri