B baldem Forum Okuru 23 Ocak 2012 #13.641 phillips azur'u ben 250 e almıştım iyiki de almışım zaten sevmiyorum ütü yapmayı hiç değilse o biraz kolaylaştırıyor
phillips azur'u ben 250 e almıştım iyiki de almışım zaten sevmiyorum ütü yapmayı hiç değilse o biraz kolaylaştırıyor
Kafa Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.642 Aquaspeed Autoclean 275 - Buharlı Ütüler - Tefal Türkiye - benimki bu sahilooo kazanlı filan değil benimki ama çok memnunum 🙂
Aquaspeed Autoclean 275 - Buharlı Ütüler - Tefal Türkiye - benimki bu sahilooo kazanlı filan değil benimki ama çok memnunum 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.643 kat kat koy ütüle diyorlar tabanı çok güzelmiş arzumun fiyatıda iyi bakalım arzum satan bayiden alıcam çünkü tefal dün elektronik marketlerde daha ucuz tefalin aoutletinde daha pahalı ilginç
kat kat koy ütüle diyorlar tabanı çok güzelmiş arzumun fiyatıda iyi bakalım arzum satan bayiden alıcam çünkü tefal dün elektronik marketlerde daha ucuz tefalin aoutletinde daha pahalı ilginç
nickimi kim yedi Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.644 bende tefal kullanıyorum aşığım ütümee eşimde bayılıyor harika ütülüyor
Kafa Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.645 ay dah alalı bi sene oldu düşmüş baya fiyatı eee daha yenileri çıkınca tabi
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.646 o ütü eşimn amcasında var akşam elektirikler gidince oraya götürüp yapmıştım geçen hafta tefalin seninkinden kafa çok güzel ütülüyor valla sıcaktan ter olmuştum buharı çok kuvvetli biliyorum 179 du sanırım fiyatı
o ütü eşimn amcasında var akşam elektirikler gidince oraya götürüp yapmıştım geçen hafta tefalin seninkinden kafa çok güzel ütülüyor valla sıcaktan ter olmuştum buharı çok kuvvetli biliyorum 179 du sanırım fiyatı
M mormenekşem Forum Okuru 23 Ocak 2012 #13.647 Benim ütüm braun acayip memnunum ya tefal ya braun al bence sahil o ikisini çok öneriyolardı
nickimi kim yedi Hamiş Melek 23 Ocak 2012 #13.648 Kafa' Alıntı: Aquaspeed Autoclean 275 - Buharlı Ütüler - Tefal Türkiye - benimki bu sahilooo kazanlı filan değil benimki ama çok memnunum 🙂 Genişletmek için tıkla ... kuzu benimde buna benziyor mor rengi
Kafa' Alıntı: Aquaspeed Autoclean 275 - Buharlı Ütüler - Tefal Türkiye - benimki bu sahilooo kazanlı filan değil benimki ama çok memnunum 🙂 Genişletmek için tıkla ... kuzu benimde buna benziyor mor rengi
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Ocak 2012 #13.649 şimdi bizde kentwon mu ne garip bir ütü var ilk iyidi şimdi cıvıttı ısı vermiyor hediye olanda felix oda şalter attırıyor sürekli şimdi ilk tamire verip olmadı yeni alıcam tefal yada plisps bunlar uzun süreli şeyler iyisi olsun
şimdi bizde kentwon mu ne garip bir ütü var ilk iyidi şimdi cıvıttı ısı vermiyor hediye olanda felix oda şalter attırıyor sürekli şimdi ilk tamire verip olmadı yeni alıcam tefal yada plisps bunlar uzun süreli şeyler iyisi olsun