Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

403063_309793492389906_231299563572633_768763_270055608_n.jpg

üstsüz kaldın şekerim :D:D neyse yavru en azından totoyu kapattın ya oda açıkta kalsaydı hahaha

ay bugün iğrençliğim üstümde hahaha

canım kardeşinle filan hemen hemen aynı gözüküyorsunuz onun filan bişeylerinden alsan...yada sana nişanda filan alınan takımın filan hiç yokmu

harbi kafa bişi mi içtin hahaha kafa dumanlı gibi hahaha kardeşimle zevklerimiz uyuşmaz :shot: ne nişanı ne takımı kız 4 yıl öncesi takım mı kalır hahaha

evde olacak kuzu ama millette şıkır şıkır olacak

geçmiş olsun bebişim sanada diş zordur ya

niki illaki evde vardır bişey uyduracağın ya.
pantolonun üstüne güzel bi gömlek veya şifon bluz takılarınla makyajınla saçınla hem sade hem güzel olabilirsin 🙂
Yada bu akşam çıkışta bir iki mağzaya bakıver üstünde para varsa.

harbi kafa bişi mi içtin hahaha kafa dumanlı gibi hahaha kardeşimle zevklerimiz uyuşmaz :shot: ne nişanı ne takımı kız 4 yıl öncesi takım mı kalır hahaha

yok kız valla kötü bişi içmedim sadece şuan çay içiyorum acaba içine bişemi kattılar hahaha

ay doğru senin nişanın üstünden baya bi geçmişti valla affet kuzu ya bukünkü içtiğim çaya ver ne olursun hahaha

öğle tatilin filan varsa canım hani ne bileyim gezip bişeyler alabilmen için yakın bi yerler oralara bakabilirsin yada beden kaç kız söyle ben sana yollayım :D:D

günaydın tatlılar muhabbetiniz güzel olsun bol olsun
çok yoğunum gelemiyorum
seviyorum sizi
inşallah herkes iyidir.

Allah kolaylık versin işlerini halledip gelirsin inş hemen 🙂
bildiğim kadarıyla hepimiz iyiyiz 🙂
baldemin ananesi rahatsız kelebeğinde amcası sanırım onun haricinde kötü bişi yok.

Geri