tesadüf Yeni Üye Üye 24 Ocak 2012 #13.742 ŞIPIDIK' Alıntı: Günaydın kızlar. 2. kez kanal tedavisi uygulanan dişim apse yaptı yanağımın sol tarafı şişti. Akşama gidicem inşallah. Diş işleri nekadar zor ya. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun canım
ŞIPIDIK' Alıntı: Günaydın kızlar. 2. kez kanal tedavisi uygulanan dişim apse yaptı yanağımın sol tarafı şişti. Akşama gidicem inşallah. Diş işleri nekadar zor ya. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun canım
P peeeh Yeni Üye Üye 24 Ocak 2012 #13.743 şıpıdık' Alıntı: hoşgeldin peri naber. Senin dişin noldu kurtuldunmu? Genişletmek için tıkla ... yok kuzum bugün gitcem yiine sinirrler ölmedi ne zamandır çağırddı bugün inş. Tamamlancak bugünnnn
şıpıdık' Alıntı: hoşgeldin peri naber. Senin dişin noldu kurtuldunmu? Genişletmek için tıkla ... yok kuzum bugün gitcem yiine sinirrler ölmedi ne zamandır çağırddı bugün inş. Tamamlancak bugünnnn
Kafa Hamiş Melek 24 Ocak 2012 #13.747 nickimi kim yedi' Alıntı: zaten cumartesi koşturmaca çiçek yaptır hazırlan kız istemeye git eee pazarda heryer kapalı paris mi sandın kız burayı :çitos: Genişletmek için tıkla ... sen bana hep bağrıyosun ama ya fikir üretmeye çalışıyorum ben burda tamammıııı ee ne olcak şimdi şekerim hiçmi aklında bşe yok bu arada yeni gelen kızçeler hoş gelmişler sefa getirmişler
nickimi kim yedi' Alıntı: zaten cumartesi koşturmaca çiçek yaptır hazırlan kız istemeye git eee pazarda heryer kapalı paris mi sandın kız burayı :çitos: Genişletmek için tıkla ... sen bana hep bağrıyosun ama ya fikir üretmeye çalışıyorum ben burda tamammıııı ee ne olcak şimdi şekerim hiçmi aklında bşe yok bu arada yeni gelen kızçeler hoş gelmişler sefa getirmişler
B baldem Forum Okuru 24 Ocak 2012 #13.748 gününüz aydın olsun kızlar şıpıkcım geçmiş olsun canım, diş pek fena bişi shuzur gelmiş hoşgelmiş
pineapples Hamiş Melek 24 Ocak 2012 #13.749 Kafa' Alıntı: sen bana hep bağrıyosun ama ya fikir üretmeye çalışıyorum ben burda tamammıııı ee ne olcak şimdi şekerim hiçmi aklında bşe yok bu arada yeni gelen kızçeler hoş gelmişler sefa getirmişler Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bebemmmmm nasılsın
Kafa' Alıntı: sen bana hep bağrıyosun ama ya fikir üretmeye çalışıyorum ben burda tamammıııı ee ne olcak şimdi şekerim hiçmi aklında bşe yok bu arada yeni gelen kızçeler hoş gelmişler sefa getirmişler Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bebemmmmm nasılsın
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 24 Ocak 2012 #13.750 Günaydınlar kızlar hoşgeldiniz.. Tesadüf baldem bütün kızçeler sağolun. Bu haftayıda hayırlısıyla atlatırız inşallah 🙂 Daha bugün salı.
Günaydınlar kızlar hoşgeldiniz.. Tesadüf baldem bütün kızçeler sağolun. Bu haftayıda hayırlısıyla atlatırız inşallah 🙂 Daha bugün salı.