allah iyiliğini versin emi deli kız seni yawwww ne güldümmmmha evleneli 7 ay olmuşşş 9 çocuk hırkası 1 tanede çocuk yeleği örmüşüm şimdi eşime kazak başlayacağımmm
heyttttttttttttttt maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allah iyiliğini versin emi deli kız seni yawwww ne güldümmmmha evleneli 7 ay olmuşşş 9 çocuk hırkası 1 tanede çocuk yeleği örmüşüm şimdi eşime kazak başlayacağımmm

kızlar örgü örüyormusunuz hiç
ben örmüyorum canım ama örmeyi çok istiyoruz kociş izin vermiyokasinma
ama örme derken atkı bere filan yani :d:d
hep gülelim inşallah canım 🙂 ee kocaları bazen kandırmakta yarar var
tütütütütü maşallah kız hem o kadara çalışıyorsun hemde bu kadar şey ördün he maşallah becerikli hatun anacım bizim gibi değilki:hıms::hıms:
ben severim ama şuan bişey örmüyorumm
niye izin vermiyo kızz ne zararı var 🙂 🙂

öyle deme kız hepimiz çok becerikliyiz maş. rabbim nazarlardan korusun bizi

onlan ilgilenmiycem ya 😀 televizyon izlerken yorum yapamıcam sadece hı hı dicem ya ondan
birde benim bünyem zayıf biraz canım ya yorgun olunca hemen vücudum düşüyo oda bunu bilince hiç bişey yapmamı istemiyo 🙂
HEMMMMMMMMMMMMMMMMMM ŞU MESELE![]()
huzurummm benim sağol canım benim..belki bana inanmayacaksın ama senin ve şıpıdıgın bile katkısı çok fazla..Aferin sana canım benim
gurur duyuyorum seninle.
canım bizdede eşim korunuyor kadının korunması gibi değil tabii ama sağlık daha önemli
arkadaşım 6 senedir o yöntemle korunuyor, şeytan kulağına kurşun henüz kaza mağduru olmadı
benim saygılı hürmetli merhametli arkadaşımmmmm