Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgililer günü benim doğum günüm canım 🙂🙂 o yüzden eşim için daha önemli olmalı gerçi hediye niyetine kurutma makinesini aldı bana erkenden ekstra bişey düşünür mü bilmiyorum 🙂🙂
ama ben bişi düşünmedim bide zamanım yok onsuz bişiler bakmaya 🙁🙁
sağol canım, arada bir esiyorlar yapıyor ama genelde aç aç oturup benim eve gidip bişeyler yapmamı bekler
neden yapmadığını sorunca da, ne yapacağıma bir türlü karar veremedim der
bu hafta hızlı geçti bana göre kızlar yeğenim 5 yaşında maşallah kreşe gidiyor orda kuranda öğretiyorlar kureyş ve sofra duasını ezberlemişler bir güzel söylüyor tevcitli aman allahım yok böyle bişey ısırasım geldi akşam
ben hiç bilmiorum acaba öğrenebilirmiyim ya harflerden
maşallah baldem valla şöyle kenarı çekilmeyen erkeklere bravo karışmam etmrm demiyorlar allah var burada herkesin kocası pek bir hamarat kimi temixlik kimi yemek kimi kahvaltı kimi çarşaf değiştirir 41 kere maşallah
bende dün gittim öğlen sonra bir gaz sıkışması öldüm resmen çok fena annemde diyor herkesin içinde sen otur ben kalarım sen otur ben kalkarım millet yanlış anlıcak ama şeklim şemalm değişti