Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kestel yakın bana 🙂 yani neyle geliceksiniz 🙂
dönüşte evin önünden geçiceksiniz çevre yolundan metro çalışması var kapalı söyle üst yol bilsinler 🙂

Kızlar size ne anlatayım
dün arkadaşım aradı konuştuk 3 gibi sonra benimle konuşurken eşi aramış hatta başka biri olunca anlaşılıyor ya oda bitince dönerim diye kapatmadı sonra eşi bir sürü laf saymış sen ne haltlar çeviriyorsun bilmem ne niye meşgul oda göstermiş sahille konuştum bak numaraya ,şte saate feln bayağı üzmüş arkadaşımı akşam 8 gibi aradı dedi biz seninle konuştukmu konuşmadıkmı bende dedim aç megafonu dinlesin o zaman eşin neler konuştuğumuzu anlatayım tekrar benim için sorun yok dedim bozuldu sonra kapattı ağlıyordu hüngür hüngür ne gerzekler varya allahım sinir oldum akşam sanki kızın yakını ölmüş öyle iç çeke çeke ağladı bebeğide var çok üzüldüm

ya ben anlamıyorum madem güvenmiyormuş neden evlenmiş öküz
biliosunuz benim eşimde bana bi kere yalancı muamelesi yaptı yemin ederim aklıma geldikçe onu dövesim geliyor hep aklıma geliyor ama onun pişmanlığını bildiğim için laf sokmuyorum

Allah arkadaşının yardımcısı olsun, böyle bişey benim icin büyük konuşmiim ama boşanma sebebi olur

ya ben anlamıyorum madem güvenmiyormuş neden evlenmiş öküz
biliosunuz benim eşimde bana bi kere yalancı muamelesi yaptı yemin ederim aklıma geldikçe onu dövesim geliyor hep aklıma geliyor ama onun pişmanlığını bildiğim için laf sokmuyorum

allah arkadaşının yardımcısı olsun, böyle bişey benim icin büyük konuşmiim ama boşanma sebebi olur

ilk kez yapmış oda bu yüzden kendini kahretmiş bende tanıyorum öyle öküz biri değil ama karın ağrısı varmış sataşmak istemiş salak ya valla dedim özür dileyene kadar konuşma tavır yap yap yedir içir birde üstüne laf söyle oldu

Geri