Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay geçen ciklet söylemişti suan yine aklıma geldi paylaşmak istiyorum

görümce görmüyüm seni ömrümce hahaha

ne yapalım kuzu bizimde sınavımız görümcelerden 🙂

bende bu sözü çok severim hatta arada görümceme hatırlatmışlığımda olmuştur ...:puhas: evlerimiz çok yakın ama Allah'tan bizde çok sık görüşmüyoruz kızçede karşılaştığımız kadar çok bile ...benm sinirlerimi bozan şeyse o anda laf çarpamadığım hep sonra geliyor aklıma bişiler söylemek hahaha

ben banyo yapmayı cidden çok severim kızlar ya zaten habire girerim bi neden olsun hahaha

kızlar ya illa bi yere gitmemize gerek yokki mesela şimdi biz sabahtan beri görüşmüyoruz valla ben yinede özlüyorum onu akşam beni almaya gelince görüyorum ya aaaaaayyyyy kelebekler uçuşmaya başlıyo midemde :utan:

heh işte aynen öyle
ben zaten gün içinde de özlüyorum ki biyere gitmeye gerek yok
daha doyamadım ki ben kocacıma yaa
sabah bana diyo beni özlemeyi özledin mi diye
bende diyorum ben seni hep özlüyorum ki nasıl özlemeyi özleyeyim :D:D
biraz karışık oldu sanırsam 😕

kız baldooo bizde bunu konuşuyoz hep 🙂
o gececi olunca sabah o gelcek ben gitcem nasıl olcak ya diye
demek güzel oluyo he 🙂

ilk 2-3 gece kötü oluyor pericim
zorlanıyor insan ama sonradan güzel oluyo
eşim işten gelince hemen yatıyor yanıma sarılıyor öpüyor tam o sırada alarm çalıyor sonra beni işe gitmemem için ikna çabalarına başlıyor ama mecbur gidilecek :D:D

güzel oluyor canım cünkü her ne kadar işteyken özlesen bile zamanla tabii bir hal alıyorsun

bende bu sözü çok severim hatta arada görümceme hatırlatmışlığımda olmuştur ...:puhas: evlerimiz çok yakın ama Allah'tan bizde çok sık görüşmüyoruz kızçede karşılaştığımız kadar çok bile ...benm sinirlerimi bozan şeyse o anda laf çarpamadığım hep sonra geliyor aklıma bişiler söylemek hahaha

ay aman Allahtan biz ayrı şehirlerde oturuyoruz yoksa bizden çıkmazdı :D:D

banada öyle oluyo bazen ya ona söylemiyorum sonra evde kendi kendime sanki onunla kavga ediyomuşum gibi konuşuyorum hahaha

ben banyo yapmayı cidden çok severim kızlar ya zaten habire girerim bi neden olsun hahaha

kızlar ya illa bi yere gitmemize gerek yokki mesela şimdi biz sabahtan beri görüşmüyoruz valla ben yinede özlüyorum onu akşam beni almaya gelince görüyorum ya aaaaaayyyyy kelebekler uçuşmaya başlıyo midemde :utan:
benim mideye taş oturmuş taş hahahahahahahahahah

benimde kocacım gece çalışıyo bazen..ben o günlerde annemde kalıyorum..akşam saat 11e kadar evde takılıyoruz sonra beni anneme bırakıp ordan işe gidiyo kocacım.. ama bi tek bu zamanlar değil ben onu hep özlüyorum 🙂

ilk 2-3 gece kötü oluyor pericim
zorlanıyor insan ama sonradan güzel oluyo
eşim işten gelince hemen yatıyor yanıma sarılıyor öpüyor tam o sırada alarm çalıyor sonra beni işe gitmemem için ikna çabalarına başlıyor ama mecbur gidilecek :D:D

güzel oluyor canım cünkü her ne kadar işteyken özlesen bile zamanla tabii bir hal alıyorsun

KUZUM BİZ ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUZ 🙂

O SABAH 8 DE ÇIKIYO İŞTEN
YA BENİM İŞBAŞI SAATİM 8 OLURSA HİÇ KARŞILAŞAMICAZ 1 HAFTA hahaha hahaha

kız Allah iyiliğini versin kahkaha attım be ya hahaha

aynen yaaaa çok güldüm

Geri