Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bu hafta pek yorgun hissetmiyorum kendimi 🙂

cumartesi iş çıkışı eve gittim eşim istanbuldaydı
standart toplama yıkama asma işleminden sonra anneme geçtim irmik tatlı yapıp
oturdum sonra kaynımda geldi güzel bir şakalandım eniştem tarafından bende ona çaydanlık şakası yaptım oldukça komik ve eğlenceli geçti
pazarda misafir vardı şöyle 3-5 kişi gelicez diyipte 1 kişi gelen insanalra sinir oluyorum arkadaşımda 1 de bir geldi 8 gitti bütün pazarımı onunla geçirdim
ütü felan derken gece eşim geldi yattık koskoca bir buuçk gün ne hızlı geçti anlamadım

günaydın kızlar ne güzel bir kar yağışı var dışarıda ya 🙂 🙂 annem bendeydi h.sonu dün eşim kartaltepeye gitti şirketle beraber .citesi bende eve gidene kadar annem evimi silmiş süpürmüş canım benm ya bi gittim her yer tertemiz .dünde yemeğimi yaptı saolsun ban a bi ütüler kaldı...annem birlikte bi h.sonu geçirdim bende 🙂 🙂

bende annesiyle haftasonu geçirenlerdenim 🙂

cumartesi evimi temizledim filan eşim öğlen 3bucuk gibi anneme bıraktı beni kardeşlerim gelmişti gece yarısına kadar oturduk gece eşim tekrar aldı evimize gittik..

pazar günüde kahvaltı yaptıktan sonra annemide alıp benim bi arkadasım var ona gitti oturmaya sonrada eve geldim ütü yaptım tv izledim banyo yaptım ve yattım 😀

Geri