Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bir şey yapmadım canım avukatla görüşme yapacagım çok tatlı bayan bir avukat buldum o canını sıkmana bile degmez diyo ama ben çok geriliyorum çok üzgünüm ben yeni kendimi toparladım daha ne tarz şeyler yasarım bilmiyorum

Bir şey yapmadım canım avukatla görüşme yapacagım çok tatlı bayan bir avukat buldum o canını sıkmana bile degmez diyo ama ben çok geriliyorum çok üzgünüm ben yeni kendimi toparladım daha ne tarz şeyler yasarım bilmiyorum

üzme kendini canım benim Allahtan gelen herşeye razıyız ne yapalım senin sınavında bu olaylar demekki çektiğin her sıkıntı sana şefaatçi olacak ve her şerde bir hayır vardır bunu sakın unutma rabbim dermansız sıkıntı vermesin inş.sen nelerin üstesinden geldin bununda geleceksin

selam kızlar, ofisteyim yine🙂
müdürüme söz verdiğim gibi geldim bugün yeni arkadaş başladı ama departmandan arkadaşlar sevmediler kızı
offf gitme, benim maaşımın %10 sana vereyim diyo herkes

hafta sonu samsuna gidecektim ama annem hava şartlarından dolayı gitmemem icin ikna etti beni
bende cumartesi temizlik yaptım ütü yaptım eşim gelince kuzenine gittik
pazar günü sabah kardeşimle dışarda kahvaltı yaptık sonra da bize gidip film izledik
ata demirer'in filmine gidecektik ama bize uyan seanslarda bilet kalmamıştı
akşamda misfirim geldi 11 de gittiler

çok kötü haber aldım dayım iş kazası parmakları kesilmiş ya 🙁((

sahil'cim,
Allah dayının yardımcısı olsun. Tıp çok ilerledi belki bir hal çaresini bulunur.
Eminim alışılması zor bir durumdur

yok be yemişim değişikliğini hiç sevmedim ben
tek başıma uyumak hiç güzel değil
ben alışmışım elimi kolumu illa üstüne atmaya
hiçbişey yapamasım illa elini tutup uyurum çok boşluk geldi
bidaha ayrılmam kocişimden

kız ben şimdi eşimle konuştum
keşke görüşseydiniz diyo
dedim annen yanlış anlar diye çekindim
birlikte gittiğimizde buluşursunuz diyo
kız benim mekan stadyuma yakın sayılır keşke görüşseydik bir dahaki gelişine benide yaz listeye

selam kızlar, ofisteyim yine🙂
müdürüme söz verdiğim gibi geldim bugün yeni arkadaş başladı ama departmandan arkadaşlar sevmediler kızı
offf gitme, benim maaşımın  sana vereyim diyo herkes

hafta sonu samsuna gidecektim ama annem hava şartlarından dolayı gitmemem icin ikna etti beni
bende cumartesi temizlik yaptım ütü yaptım eşim gelince kuzenine gittik
pazar günü sabah kardeşimle dışarda kahvaltı yaptık sonra da bize gidip film izledik
ata demirer'in filmine gidecektik ama bize uyan seanslarda bilet kalmamıştı
akşamda misfirim geldi 11 de gittiler

sahil'cim,
Allah dayının yardımcısı olsun. Tıp çok ilerledi belki bir hal çaresini bulunur.
Eminim alışılması zor bir durumdur
hoşgeldin canım..sende evde olacagın için eskisi gibi girmiceksin nete bizlerde seni özlücez..
baldem maaşlarımızın %20 u biz sana versek bizde istemiyoruz gitmeni..ihaleye girelim senin çalışma arkadaslarınla :D:D

Geri