Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cnm benim güzel bir süprizdi
kızlar en kısa zamanda sizlerlede konuşmak isterim. hepinizin sesini duymak isterim.
birde size birşey sorucam. menekşeyede danıştım sizlerinde belki bilgii vardır.
bizim bu yakınlarda abim zeytinlik bulmuş 8 dönüm yatırımlık. içinde 100 civarıda zeytin ağacı var. ama getirisi ne olur nasıl olur zararmı ederiz parayı boşunamı bağlarız soruları kafamızı karıştırdı bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfenn.
cnm benim güzel bir süprizdi
kızlar en kısa zamanda sizlerlede konuşmak isterim. hepinizin sesini duymak isterim.
birde size birşey sorucam. menekşeyede danıştım sizlerinde belki bilgii vardır.
bizim bu yakınlarda abim zeytinlik bulmuş 8 dönüm yatırımlık. içinde 100 civarıda zeytin ağacı var. ama getirisi ne olur nasıl olur zararmı ederiz parayı boşunamı bağlarız soruları kafamızı karıştırdı bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfenn.
hemen yardımcı olayım kuzum sana zeytin ağacı çok nazlıdır bakım ister sürekli ve zordur bakma aynı zamanda çok ta kar getirmiyor babamdan biliyorum o kadar çok ilgileniyorki ama senede nerden baksam bakımıyla getirisi kafa kafaya geliyor belkide hiç kar etmiyor bile sen paranı bankaya yatır kuzum varsa