Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

erdeğe falan gelirseniz biz oraya da gelebiliriz uyarsa neyse görüşelimde bi şekilde :D:D

allah seni kız nasıl delmişler onu öyle hahaha

ben olsam bilmediğim işe hiç girişmezdim ama tabi ki karar sizin gene de
cnm yardımcı olcak birileri olmasa düşünmem.bir yandan da risk almak istiorum. ama korkuyorumda bir araştıralımda hele gitmek lazım oralara bakmak lazım

PİNEM BUGUN KENDİMİ PEK KEYİFSİZ VE YORGUN HİSSEDİYORUM..
DÜN KURABİYE YAPTIM O ŞANTİLİDEN üzerine çiko parçaları ekledim..EŞİM SABAH ARIYO HATUNN VALLA 4 TANE YEDİM HARİKA YAPMISSIN.. hahahahahahahahah

kuzu siz neden kombiyi kapatıyorsunuz ben 40 da yakıyorum sürekli açık kalıyor hiç kapamıyorum aç kapa daha çok yanıyor buz gibi eve gideceksin yaaaa kapama bi daha zaten şunun şurasında 3 ay falan yakacağız yazık hasta olursun valla döverimmm:surukle:

kuzu siz neden kombiyi kapatıyorsunuz ben 40 da yakıyorum sürekli açık kalıyor hiç kapamıyorum aç kapa daha çok yanıyor buz gibi eve gideceksin yaaaa kapama bi daha zaten şunun şurasında 3 ay falan yakacağız yazık hasta olursun valla döverimmm:surukle:
kuzu bende öyle yqakıyorum hiç kapamıyorum..minimun ayarında sürekli..

pamuk şekerlerim ben çıkıyrum.
görüşemediğim herkeslere çok selamlar.
hepinizi öptüm. yarından sonra kameralanıcaz o yüzden gelemeyebilirim kendinize çok çok iyi bakın gelişmelerden beni haberdar edin emii...

Geri