Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Başka biri için gitmiştim bişey sormaya yanımda ark vardı ama böyle bişeyden konu açtı bende sordum wc gitmek yada olması öyle dedi kafa
herşey etkiliyor psikolojik üşütme aşırı heyecan süreklilik hali ne bileyim değişik hepmi böyleydin

kızlar ya aranızda tuvalet hastalığı olan varmı acaba ?

bende bu kötü bi hal almaya başladı tuvaletimi yapıyorum kalkıyorum ama hala varmış gibi hissediyorum eşim psikolojik diyo ama ben rahatsız olmaya başladım ya 🙁

birde münasebettede tuvaleti varmış gibi olan varmı acaba ? :utan:
canım sistit denilen bir hastalık var netten belirtilerine bak istersen idrarını yaparken yanma var mı

Başka biri için gitmiştim bişey sormaya yanımda ark vardı ama böyle bişeyden konu açtı bende sordum wc gitmek yada olması öyle dedi kafa
herşey etkiliyor psikolojik üşütme aşırı heyecan süreklilik hali ne bileyim değişik hepmi böyleydin

hayır canım hep böyle değildim...

normal hayatımda tuvalete çok girerim hayatım boyunca öyle.. ama ilişki aşamasında ilk başlarda yoktu son 1-2 haftadır böyle hissediyorum....

bi ilacı filan yoktur yani öylemi

canım sistit denilen bir hastalık var netten belirtilerine bak istersen idrarını yaparken yanma var mı

hayır canım yanma filan yok..sadece çok sık tuvalete çıkıyorum ve gercekten rahatsızlık verici...

münasebet sırasında olmaya başladı bende dedim bi size sorayım acaba sizdede oluyomu yoksa doktora basvurmama gerek varmı diye

Baskı oluyor kafa haliyle ama öyle rahatsız edicek gibi değil düşün ki yapıyorum yatağa sonrası sanki gitmemişim gibi wc gidiyorum

evet aynı şey bendede oluyo işte yapıyorum sonra yatak sonra yine wcye gidiyorum ama bu beni rahatsız ediyo baya ya 🙁

benimde öyle 😕 bol su içmek lazım bide antibiyotik kullanmak lazım sanırım

ay bi tek bende var diye korkmuştum he 😕

canım bende su içmemeye çalışıyorum ya ne biliyim sanki çok su içince öyle olursa diye 😕

sen neden çok su içelim dedin

Geri