Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

amin inşallah canım yaaa...

pineeee akşam namazlarımızda birbirimize dua edelim kuzu bak unutmaaa tamammı

bana kızma ama ben namaz kılmıyorum sürekli ara da kılıyorum ama kıldığımda ve her aklıma geldikçe ederimmmm bak ezan okunuyor

RABBİM BİZ GÜNAHKAR KULLARIZ SEN BİZİ İYİ YOLDAN AYIRMA NAMAZ KILMA KURAN OKUMA SEVGİSİ NASİP EYLE EVİMİZE HANEMİZE GEÇİM HUZUR SAĞLIK SIHAT EŞLERİMİZE VE BİZE HAYIRLI İŞ HELALİNDAN KAZANÇ VE HAYIRLI EVLATLAR VE YARABBİ SEN BİZİ ÇOCUK HASRETİYLE SINAMA KAFAYA DA HAYIRLI SAĞLIKLI SIHATLİ KIZ EVLADI NASİP EYLE TEZ VAKİTTE AMİN...

amin canım amin 🙂

bende kılıyorum aslınd ama reglden sonraki günlerde zorlansamda şu aralar yine tutturdum çok şükür ben sana ederim canım 🙂

inşallah beraber hamile kalırız kız 😀

Slm kızlaar, geç kaldım sanırsam kimseler kalmamış.
Dün itibariyle eve gelmiş bulunmaktayım, şimdide taşınma telaşımız var Allah yardımcımız olsun.
Ailemden ayrılmak zor oldu, sanırım yemek yemeye başladım ama yine bulantılar devam ediyor.
Geçen cuma doktora gittim ve bebeğin yüksek ihtimal erkek dedi...

Slm kızlaar, geç kaldım sanırsam kimseler kalmamış.
Dün itibariyle eve gelmiş bulunmaktayım, şimdide taşınma telaşımız var Allah yardımcımız olsun.
Ailemden ayrılmak zor oldu, sanırım yemek yemeye başladım ama yine bulantılar devam ediyor.
Geçen cuma doktora gittim ve bebeğin yüksek ihtimal erkek dedi...
ikracıgım hoşgeldin balım..nasıl gecti yolculugun..neden tasınıyorsunuz..erkekmii harika bi haber bu..had bakalım hayırlısı kuzum

ikracıgım hoşgeldin balım..nasıl gecti yolculugun..neden tasınıyorsunuz..erkekmii harika bi haber bu..had bakalım hayırlısı kuzum

Hoşbuldum canımcım, evle alakalı sıkıntılarımız var, iyi bir ev bulmuşkende taşınalım dedik ama biraz zorlanıcaz, bu aralar az bir işte bile belim ağırıyor.
Aslında kız bebeklere bayılırım ama olduğu günden içime erkek doğuyordu yinede hayırlısı diyorum...

Hoşbuldum canımcım, evle alakalı sıkıntılarımız var, iyi bir ev bulmuşkende taşınalım dedik ama biraz zorlanıcaz, bu aralar az bir işte bile belim ağırıyor.
Aslında kız bebeklere bayılırım ama olduğu günden içime erkek doğuyordu yinede hayırlısı diyorum...
hayırlısı olsun..Allahım sağlıklı kucagına versin inşallah..karın kısın ortasında yapmayın kuzum şubat çıksın hiç değilse..

Geri