Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar bu arada bi bilir kişiden öğrendim bebek yapmaya kararr verdiginiz zaman boy abesti ve abdest alın..o şekilde münakaşa edilsin eşle dedi..habeirniz olsun
Burdan arkadaşalr var metrodan birlikte biniyoruz cüzdanı çalınmış mertrodan sonra tekrar biniyorlar benim tarafa giden başka
otobüs o başka otobüs sakin oluyor onun ki o ara kadın aradan girmeye çalışmış iki dakika kargaşa olmuş sonra yanlış bindim demiş inmiş o ara götürmüş 1500 tl
Burdan arkadaşalr var metrodan birlikte biniyoruz cüzdanı çalınmış mertrodan sonra tekrar biniyorlar benim tarafa giden başka
otobüs o başka otobüs sakin oluyor onun ki o ara kadın aradan girmeye çalışmış iki dakika kargaşa olmuş sonra yanlış bindim demiş inmiş o ara götürmüş 1500 tl
Ayy benim arkadaşımın evinede hırsız girmiş geçen haftalarda 15000 lira değerinde altını çalmışlar.
Borçlarınıda daha geçtiğimiz ay sıfırlarmışlar, şimdi araba düşünüyorlarmış ama nasip olmadı, çok üzüldüm yaa...