Kafa Hamiş Melek 2 Şubat 2012 #15.641 _smasher_' Alıntı: akşama ne yemek yapsam ki ? Genişletmek için tıkla ... ben patlıcan yemeği yaptım kıymeli 🙂 yanına çorba yapıcam yetmezse azcıkta karnıbaharım kalmıştı 🙂
_smasher_' Alıntı: akşama ne yemek yapsam ki ? Genişletmek için tıkla ... ben patlıcan yemeği yaptım kıymeli 🙂 yanına çorba yapıcam yetmezse azcıkta karnıbaharım kalmıştı 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Şubat 2012 #15.642 _smasher_' Alıntı: akşama ne yemek yapsam ki ? Genişletmek için tıkla ... menemen makarna fırında tavuk pilav (dünkü menümdü) karnıbahar kızartması yada kıymalı yemeği.. kuru fasulye -barbunya.. yada kahvaltı sofrası
_smasher_' Alıntı: akşama ne yemek yapsam ki ? Genişletmek için tıkla ... menemen makarna fırında tavuk pilav (dünkü menümdü) karnıbahar kızartması yada kıymalı yemeği.. kuru fasulye -barbunya.. yada kahvaltı sofrası
_smasher_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.643 cikletimnerde' Alıntı: var kuzum aktarcıdan aldım 12 liraya Genişletmek için tıkla ... Hemen eşimi arıyorum akşam gelirken alsın...
cikletimnerde' Alıntı: var kuzum aktarcıdan aldım 12 liraya Genişletmek için tıkla ... Hemen eşimi arıyorum akşam gelirken alsın...
_smasher_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.644 Kafa' Alıntı: ben patlıcan yemeği yaptım kıymeli 🙂 yanına çorba yapıcam yetmezse azcıkta karnıbaharım kalmıştı 🙂 Genişletmek için tıkla ... Benimde dün akşamdan pilavım var yanına difirizden barbun çıkarıp yapayım bari 🙂
Kafa' Alıntı: ben patlıcan yemeği yaptım kıymeli 🙂 yanına çorba yapıcam yetmezse azcıkta karnıbaharım kalmıştı 🙂 Genişletmek için tıkla ... Benimde dün akşamdan pilavım var yanına difirizden barbun çıkarıp yapayım bari 🙂
_smasher_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.645 cikletimnerde' Alıntı: menemen makarna fırında tavuk pilav (dünkü menümdü) karnıbahar kızartması yada kıymalı yemeği.. kuru fasulye -barbunya.. yada kahvaltı sofrası Genişletmek için tıkla ... Menemen ve Kahvaltı sofrası en sevdiğim
cikletimnerde' Alıntı: menemen makarna fırında tavuk pilav (dünkü menümdü) karnıbahar kızartması yada kıymalı yemeği.. kuru fasulye -barbunya.. yada kahvaltı sofrası Genişletmek için tıkla ... Menemen ve Kahvaltı sofrası en sevdiğim
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Şubat 2012 #15.646 _smasher_' Alıntı: Menemen ve Kahvaltı sofrası en sevdiğim Genişletmek için tıkla ... aynen kuzum..çok sveerim kahvaltı yapmayı.. 54 kiloyla evlendim 60 kilo oldum
_smasher_' Alıntı: Menemen ve Kahvaltı sofrası en sevdiğim Genişletmek için tıkla ... aynen kuzum..çok sveerim kahvaltı yapmayı.. 54 kiloyla evlendim 60 kilo oldum
_smasher_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.647 cikletimnerde' Alıntı: aynen kuzum..çok sveerim kahvaltı yapmayı.. 54 kiloyla evlendim 60 kilo oldum Genişletmek için tıkla ... Bende evlendikten sonra kesin 5 kilo almışımdır Çocuk yapmadan vermem şart yoksa devamını düşünemiyorum 🙂
cikletimnerde' Alıntı: aynen kuzum..çok sveerim kahvaltı yapmayı.. 54 kiloyla evlendim 60 kilo oldum Genişletmek için tıkla ... Bende evlendikten sonra kesin 5 kilo almışımdır Çocuk yapmadan vermem şart yoksa devamını düşünemiyorum 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.648 Kafa' Alıntı: ben patlıcan yemeği yaptım kıymeli 🙂 yanına çorba yapıcam yetmezse azcıkta karnıbaharım kalmıştı 🙂 Genişletmek için tıkla ... benimde dünden brüksel lahanası yemeğim kaldı yanına peynirli cevizli erişte yapacağım mor lahana il yoğurtlu mayonezli salata yaparım tamamdır.
Kafa' Alıntı: ben patlıcan yemeği yaptım kıymeli 🙂 yanına çorba yapıcam yetmezse azcıkta karnıbaharım kalmıştı 🙂 Genişletmek için tıkla ... benimde dünden brüksel lahanası yemeğim kaldı yanına peynirli cevizli erişte yapacağım mor lahana il yoğurtlu mayonezli salata yaparım tamamdır.
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Şubat 2012 #15.649 _smasher_' Alıntı: Bende evlendikten sonra kesin 5 kilo almışımdır Çocuk yapmadan vermem şart yoksa devamını düşünemiyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... aynen öyleee hah sanırım herkes aynı dertte..hormonlarmı değişti yoksa düzenli beslenmemi bilemedim
_smasher_' Alıntı: Bende evlendikten sonra kesin 5 kilo almışımdır Çocuk yapmadan vermem şart yoksa devamını düşünemiyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... aynen öyleee hah sanırım herkes aynı dertte..hormonlarmı değişti yoksa düzenli beslenmemi bilemedim
_smasher_ Yeni Üye Üye 2 Şubat 2012 #15.650 Kızlar ben biraz ortalığı topluyayım 1 haftadır evde değildim eşim sağolsun her tarafı karıştırmış 🙂 gelirim öğleden sonra yine 🙂
Kızlar ben biraz ortalığı topluyayım 1 haftadır evde değildim eşim sağolsun her tarafı karıştırmış 🙂 gelirim öğleden sonra yine 🙂