Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun Allah tüm inanların iyi niyetli dileklerini kabul etsin inşallah biz dün kardan kayınvalideme gidemedik bu akşam gideceğiz daha iyi oldu kandillik gitmiş oluruz

cumartesi misafirim gelicek evim gayet dağınık bir vaziyette 🙁

bu akşam eve gidicem yemek yeriz oradan annemlere gidicez..sonra alışveriş yapıcaz..9 gibi evde olsak işte oyyy çok yorulucam çok 🙁

kızlar menü olarakta çok hafif bir menü düşündüm ;

kıymalı bohça böreği
kısır
kurabiye
ve tatlı yapıcam ama ne tatlısı yapsam karar veremedim 🙂

cumartesi misafirim gelicek evim gayet dağınık bir vaziyette 🙁

bu akşam eve gidicem yemek yeriz oradan annemlere gidicez..sonra alışveriş yapıcaz..9 gibi evde olsak işte oyyy çok yorulucam çok 🙁

kızlar menü olarakta çok hafif bir menü düşündüm ;

kıymalı bohça böreği
kısır
kurabiye
ve tatlı yapıcam ama ne tatlısı yapsam karar veremedim 🙂

menün gayet güzel canım bende hep 3 çeşit yapıyorum çay menüsünü çok mu haylazım ne🙂 kedidilli bir pasta yapabilirsin canım hatta dr oetker in hazır tramisu yap karışımı var ben birkere kedidili ile onu yaptım süper oldu

günaydın kızlar Mevlid Kandiliniz Mübarek Dualarınız kabul olsun inş.Rabbim bizi iyi yoldan ayırmasın Günahlarımızı Af eylesin Ahirette Peygamber Efendimize komşu eylesin Cehennem azabından korusun Cennetine kabul eylesin Gönlümüzden ne geçiriyorsak şu mübarek günde kabul eylesin inş. Amin

menün gayet güzel canım bende hep 3 çeşit yapıyorum çay menüsünü çok mu haylazım ne🙂 kedidilli bir pasta yapabilirsin canım hatta dr oetker in hazır tramisu yap karışımı var ben birkere kedidili ile onu yaptım süper oldu

yok canım ya bende 3-4 çeşit yeter diye düşünüyorum öyle milleti pastaya böreğe boğmaya gerek yok bence 🙂

dr oetkerirn tiramususunu geçen hafta yaptım evde yedik canım 🙂 bizim hoşumuza gitti ama kahveli oldugu için belki herkes sevmeyebilir diye onu yapmak istemedim 🙂

yok canım ya bende 3-4 çeşit yeter diye düşünüyorum öyle milleti pastaya böreğe boğmaya gerek yok bence 🙂

dr oetkerirn tiramususunu geçen hafta yaptım evde yedik canım 🙂 bizim hoşumuza gitti ama kahveli oldugu için belki herkes sevmeyebilir diye onu yapmak istemedim 🙂

afiyet olsun canım o zaman sütlü irmik tatlısı yap🙂

günaydın kızlar Mevlid Kandiliniz Mübarek Dualarınız kabul olsun inş.Rabbim bizi iyi yoldan ayırmasın Günahlarımızı Af eylesin Ahirette Peygamber Efendimize komşu eylesin Cehennem azabından korusun Cennetine kabul eylesin Gönlümüzden ne geçiriyorsak şu mübarek günde kabul eylesin inş. Amin
bu ne kadar güzel bir dua böyle canım teşekkür ederiz Aminnnn

afiyet olsun canım o zaman sütlü irmik tatlısı yap🙂

hmm o olabilir bak 🙂

bi ara ciklet takmıştı dimi... biraz araştırayım bakayım ben onu bişey bulamazsam onu yaparım artıkın 🙂

ya birde dr oetkerin truff var belki biliyorsundur harika bişey oluyo canım tavsiye ederim 🙂 ama yaparken el çabuklugu çok önemli 🙂

kızlar size bişi anlatıcam.bugün k.pederin d.günü.navigasyon istiyordu alalım dedim koçişe çok pahalı alamayız şu an dedi. tamam dedim.dünde dediki ablamla ortaklaşa alalım.bende müsait deildim kararını ver konuşuruz sonra dedim.ablası bi tarafını kaldırıp bi hediye alamadığı için bizimkinden nemalancak.sonra karar vermişler alcaklarmış.bende dedim ki seninle aile olan benim.çocuk deilsiniz aa bak bu hediyeyi biz ortaklaşa aldık.neyse biz baya tartıştık.tamam git ablanla al bende ayrı alırım hediyemi dedim.sonra beni çok gaza getirdi bende görümceme msj attım.''ben kocişe söylemiştim alalım diye o istemedi şimdi bende seninle ortak bişey almak istemiyorum.biz kendimiz alıcaz hediyemizi''. diye....cevap bile vermedi.kocişle aramız bozuldu onun yüzünden ama ben kendi isteğimi yaptırdım sonuçta.bakalım bu akşam nolcak? yanlış mı yapmışım sizce kızlar

Geri