Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kuzum bugun eve gidip dinlen hiçbişicik yapma..eşinede de çok yorgunum yatıcam erkenden belki anlar..birazda olsa..

kuzu eve gidip yemek hazırlayacağım sonrada annemlere gideceğiz kuzum geldi ya göreyim bi sarılayım doya doya sonrada eve gelip çamaşırları toplamam ütü yapmam ve bulaşık makinasını boşaltmam lazım nasıl dinlensin hiç birşey yapmasın kuzun yeter artık diyeceğim ya Allahım sen bize sabır ihsan eyle

pinem gitmedim kuzum o günden sonra bi sıkıntım olmadı şükür..kardeşin gelmiş gözün aydın..burdan nereye gidicek kuzu..

aman çok şükür rabbim dermansız hastalık vermesin kuzum Allah razı olsun canım benimmmm burdan erzurum oltuya gidecek kuzu

kuzu eve gidip yemek hazırlayacağım sonrada annemlere gideceğiz kuzum geldi ya göreyim bi sarılayım doya doya sonrada eve gelip çamaşırları toplamam ütü yapmam ve bulaşık makinasını boşaltmam lazım nasıl dinlensin hiç birşey yapmasın kuzun yeter artık diyeceğim ya Allahım sen bize sabır ihsan eyle

aman çok şükür rabbim dermansız hastalık vermesin kuzum Allah razı olsun canım benimmmm burdan erzurum oltuya gidecek kuzu

Gözün aydın pineciğim. İnşallah tezkereyide alır hayırlısıyla.

tesadüfcüm ben bu hafta sonu hiç annemlere gidemedim hep onlar bana geldiler bizim evdede tartı yok biliyorsun o yüzden bu hafta tartılamadım ama tartılır tartılmaz yazıcam canım..ama yemeğe devam durmak yok 🙂

aslıcım oh maşallah send döktürmüşsün 🙂

sahillll her hafta nasıl ugrasıyon misafirlerle kuzu ya yorgunluk oluyo..

nikiii maşallah diyorum gelininiz hiç değişmez inşallah 🙂

birgüncüm görümcenin ağzını acıpta tek laf edememesine çok sevindim bu arada canım 😀

tamam canım sen tartıl iyi haberlerini bekliyorum🙂 1 haftası gitti kaldı 3 haftamız 🙂

Ben evleneli iki kere yıkamaya verdim salonla yatak odasını. 1 Ay sonra 3. kere veririm heralde. başka yerlerde halı serili olmadığı için çabuk kirleniyor.

belkim eşin güzel yıkar geneirsin 🙂

ben annemin verdiği bi yer var burda oraya vermek istiyorum halı yıkama fabrikası.. yıkıyolar birde kurututp getiriyorlar ya orası çok hoşuma gidiyo bide kurutmaya ugrasmıyosun :D:D

Geri